Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół życzę Wam wszystkim moi mili
Przemyślałam sobie wszystko i rozrysowalam taki plan. Zostanę przy różnorodnym ogrodzie ale koniecznie muszę mieć rabatę z hortensjami i ponieważ kocham brzozy zaplanowałam brzozowy zagajniczek. Na planie białe roślinki to te których jeszcze nie ma. Co sądzicie?
narysowałam sobie jak moja rabata zachodnia będzie wyglądać za 10 lat jak urosną trzewa. Mogę wtedy ewentualnie wymienić stare jabłonki na coś innego np na surmie. Myślałam jeszcze o jakimś soliterze w narożniku przed kompostownikiem, czyli na dolnym rysunku po prawej - podobają mi się złotokap albo tulipanowiec.
Z okazji Świąt Wielkanocnych wszystkim życzę radości i pokoju w sercu, niech miłość i nadzieja przepełni i rozpromieni...Oraz zwyczajnego odpoczynku dla ciała zapracowanego ogrodnika i spędzenia miłych chwil w przyjemnym otoczeniu
Alez piekne sasanki! nie wiem, ktora piekniejsza!
Mam tylko fioletowa, ale chce sobie dokupic biala i rozowa, i mam nadzieje, ze takie cudenka tez mi wyrosna! Jakie maja u Ciebie warunki?
Ja też każdą z nich lubię. Teraz jak Black Tulip ma trochę więcej kwiatów, ją też podziwiam. Pierwszy rzut kwiatów załatwił przymrozek, ale ona miała jak się okazuje jeszcze sporo nierozwiniętych pąków i one się uchowały:
Kochani, życzę Wam Wesołych Świąt Wielkiej Nocy, odpoczynku, samych przyjemności, dużo radości, żebyście spotkali się przy stole z najważniejszymi ale i wyszli trochę na spacer, czy na ławeczki do Waszych pięknych ogrodów
Te święta są najważniejsze ze wszystkich!