Hortensje przeniosłyby się w miejsce kul bukszpanowych, a kule w większej ilości trafiłyby w ich miejsce - zatopione byłyby w albo w turzycach Ice Dance lub Amazon Mist Do tego drobne smaczki w postaci niskich jeżówek i werbeny patagońskiej
Na pewno wyprostuję wiosną zawijaski bukszpanowe i całość obsadzę Ice Dance, żurawki idą całkowicie out... Kusi mnie by zrobić w tej części ogrodu linie proste U mnie jest ten plus, że ogród mam podzielony na "pokoje" i może nie wyglądałoby to głupio?
Ale na razie sesja na tapecie, od 12 lutego zacznę planowanie
Agnieszko, magnolia musi jeszcze poczekać sobie w szkółce. W zeszłym roku mój M już kupował oczami. Powstrzymałam go tylko, mówiąc, ze nic nie wiem o ich warunkach wegetacji i muszę najpierw poczytać. W tym roku temat może wrócić. Ja tak naprawdę nie wiem, gdzie ją posadzić. Mam za mało miejsca przystosowanego. A ona nie lubi być przesadzana.
Pieluchy fajna rzecz Mnie rozbawił Sebek, napisał, ze jakby przyniósł do domu pampersy, to mama i babcia by zawału mogły dostać i się wstrzyma.
Mi zostały takie wielkie pieluchy dla dorosłych. Musze zobaczyć, czy tam tez jest hydrożel. Kupowany luzem wcale nie jest tani
Trochę mnie to rozbawiło, bo tej hortensji już w zeszłym roku tam nie było, a publikacja dopiero będzie Ale fakt, ten okaz był wyjątkowy Dziś jak jechałem do K. towarzyszyło mi słońce, posyłam je i w Twoją stronę
Oby wiosna tez była wypasiona Przedwczoraj przysypałem śniegiem tulipany rosnące pod dachem, bo już miały ze 4 cm Przynajmniej wiem, że nie są zjedzone
Ciekawe jaka zima we Wrocławiu? Co najgorsze norweskie prognozy nie zwiastują przyjścia wiosny... Może to i lepiej, bo Miedzianem chciałem ogród potraktować