Gabisiu w jakich odległościach sadziłaś cisy? I czy możesz zdradzić gdzie można kupić takie palenisko?
Gabrysiu przede wszystkim zdrowia życzę !!! Wizytówka jak ogród cud, miód, malina mam pytanie co to jest to żołte pod tulipanami? Robisz piękne zdjęcia powtarzam się ale muuuszę
Ale super wspomnienia Gdybyś widziała mój ogród przed ogrodowiskiem... Na szczęście w porę tu trafiłem, bo już po roku moich nieudanych prób
Gabi podróż od początku Twoich przygód z ogrodem, pomysłów na niego, popełniania błędów, a później odkrycie ogrodowiska, przemiany myślenia o ogrodzie, poznanie ludzi, których łączy miłość do ogrodów, zawiązywanie przyjaźni.... to podróż większości z nas jestem baardzo wzruszona i dziękuję Ci za pokazanie tej historii
Oj wspomnienia jakie to miłe widzieć się w nich hi hi hi
Wspaniała podróż w czasie. Pięknie to podsumowałaś Cieszę się , że jestem częścią tej społeczności , tak samo jak Ty. Dla mnie Ogrodowisko, to przede wszystkim fantastyczni, inspirujący i otwarci ludzie. Miło mi, że miałam okazję Cię poznać osobiście. Teraz śledzę Twoje poczynania tu i na blogu. I mam nadzieję, że grupa wrocławska w tym roku w końcu zawita w me progi Pozdrawiam cieplutko.