nie widziałam nigdzie więcej host w takiej ilości, są tam na każdym kroku, tak samo jak hortensję, niestety w tym roku hortensję dopiero zaczynały kwitnąć.
Danusiu nie chichraj się ze mnie . Kto jak kto ale Ty małpować odemnie?
kul miało być 6, po 3 tutaj i 3 kolo hortensji, ale przyszło 4 i tej jednej żal mi było wyganiać na banicję w samotności
Bogda napotkane podczas długie wekendu na Litwie, z tymi ciemnymi liśćmi była begonia w kolorze łososiowym. wogóle widziałam tam całą masę różnistych begoni
w weekend napotkałam takie roślinki i bardzo mi się spodobały tylko co to jest?
te ciemne liście
te mialy kolor jak żółte citronelle żurawki, były obsadzone jako obwódka i miały dłuższe pędy niestety zrobiłam tylko zbliżenie
Aaaach i widziałam hostowiska i hortensje ale to wkleje później
Haniu mówiąc o kiepskiej pogodie miałam na myśli deszcz.... w czasie deszcz raczej kiepsko ze zwiedzaniem ogrodu, a u Danusi chcialoby się zobaczyć jak najwięcej.
Nie było mnie przez długi weekend a tu tyle piękności dołaczam się do życzeń Danusiu. Zastanawiam się jaka pogoda będzie w sobotę, bo chyba nienajlepszą nadają ...
Mi tam nowych liści jeszcze nie wypuściły, ale na pewno roślina się nie męczy na kwitnienie. W drugim roku już pozwalam im kwitnąć, ale w pierwszym nie chcę ich męczyć
ooooo patrzylam na te wieżyczki jak szukałam błyszczących kul i zastanawiałam się jak wyglądają w rzeczywistości Aniu jak u host usunie się kwiaty to rozrastają się?