Danusiu również witam po podróżach. Przywiozłaś piękne okazy. Też się nie zamelduję tym razem.
Mamy teraz za dużo na głowie. Ale obiecujemy z Krysią że na spokojnie Was odwiedzimy - jak minie zawierucha. Będę pilnie oglądał wszystkie relacje. Już pozdrawiam wszystkich uczestników spotkania.
Przygotowania do spotkania idą pełną parą, wszystkie zdolne sąsiadki już poumawiane na ciasta i smalczyki, ogórki małosolne i sałaty, warzywka i inne smakołyki. Wicio będzie pilnował grilla
Specjalnie na Wasz przyjazd dzisiaj wielka mobilizacja Odkurzamy ogród odkurzaczem, a jakże
Nawet będą zdjęcia z tych prac, wszak nie mogę pokazać nie sprzątniętego ogrodu, jeszcze trzeba leżaczki ustawić, żwirek już jest, ale roślin nie ma;(
Nie.... Ale was zmyliłam Otóż dziś wielkie cięcie bukszpanów i cisów wszak w Anglii Derby i Wimbledon się zaczęły, więc wielkie cięcie też się zaczyna. U mnie także, angielska jestem już na wskroś
Otóż po cięciu na ziemi pozostaja takie malutkie listeczki, większe się zbiera na worek po korze no i stąd odkurzanie jest Tak chłopaki wymyślili i to dobry pomysł.
Żwirku odkurzacz nie wciaga
Wicio wiesza narzędzia w garażu - robi wystawę.
Nagrodą w moim konkursie będzie komplet: sekator plus scyzoryk Joseph Bentley