Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Sebek 09:24, 27 cze 2011

tyna napisał(a)

....no nie wszyscy się nawąchamy.....

Justynko, masz w sumie blisko to przyjedziesz kiedy indziej
zbigniew_gazda 10:00, 27 cze 2011

Danusiu również witam po podróżach. Przywiozłaś piękne okazy. Też się nie zamelduję tym razem.
Mamy teraz za dużo na głowie. Ale obiecujemy z Krysią że na spokojnie Was odwiedzimy - jak minie zawierucha. Będę pilnie oglądał wszystkie relacje. Już pozdrawiam wszystkich uczestników spotkania.
Gardenarium 15:18, 27 cze 2011

Sebek napisał(a)
Danuś - nie pochwaliłaś się, że zmieniłaś wstęp swojego wątku - dopiero teraz to odkryłem ....

Wypada taki piękny rysunek zamieścić na początku.

Przygotowania do spotkania idą pełną parą, wszystkie zdolne sąsiadki już poumawiane na ciasta i smalczyki, ogórki małosolne i sałaty, warzywka i inne smakołyki. Wicio będzie pilnował grilla

Specjalnie na Wasz przyjazd dzisiaj wielka mobilizacja Odkurzamy ogród odkurzaczem, a jakże

Nawet będą zdjęcia z tych prac, wszak nie mogę pokazać nie sprzątniętego ogrodu, jeszcze trzeba leżaczki ustawić, żwirek już jest, ale roślin nie ma;(

Instagram Ogrodowiska
Matka 15:24, 27 cze 2011

co Ty tam chcesz sprzątać?toż to błysk nie ogród
Michael 15:42, 27 cze 2011

gardenarium napisał(a)

Danuś - nie pochwaliłaś się, że zmieniłaś wstęp swojego wątku - dopiero teraz to odkryłem ....

Wypada taki piękny rysunek zamieścić na początku.

Przygotowania do spotkania idą pełną parą, wszystkie zdolne sąsiadki już poumawiane na ciasta i smalczyki, ogórki małosolne i sałaty, warzywka i inne smakołyki. Wicio będzie pilnował grilla

Specjalnie na Wasz przyjazd dzisiaj wielka mobilizacja Odkurzamy ogród odkurzaczem, a jakże

Nawet będą zdjęcia z tych prac, wszak nie mogę pokazać nie sprzątniętego ogrodu, jeszcze trzeba leżaczki ustawić, żwirek już jest, ale roślin nie ma;(

To może wpaść i pomóc coś trzeba
ana_art 15:49, 27 cze 2011

łomatko takie przygotowania że aż mnie trema ogarneła ...
Gardenarium 15:58, 27 cze 2011

Nie.... Ale was zmyliłam Otóż dziś wielkie cięcie bukszpanów i cisów wszak w Anglii Derby i Wimbledon się zaczęły, więc wielkie cięcie też się zaczyna. U mnie także, angielska jestem już na wskroś

Otóż po cięciu na ziemi pozostaja takie malutkie listeczki, większe się zbiera na worek po korze no i stąd odkurzanie jest Tak chłopaki wymyślili i to dobry pomysł.

Żwirku odkurzacz nie wciaga

Wicio wiesza narzędzia w garażu - robi wystawę.

Nagrodą w moim konkursie będzie komplet: sekator plus scyzoryk Joseph Bentley

Instagram Ogrodowiska
Sebek 16:19, 27 cze 2011

Odkurzaczem???
Ło rany - może i ja wpadnę pomóc - sprzątać umiem
kaisog1 16:23, 27 cze 2011

Danuś to Ty całe przyjęcie robisz???? O matko a może coś pomóc??? Mogę sernika napiec jak trzeba
Sebek 17:09, 27 cze 2011

Gosiu - a pewnie - sernik uwielbiam