Trochę kwietnia
Widok z leżaka na tarasie. Donice obsadzał mój synek, to co w nich rośnie też wybierał sam ❤️
Nowe przyrosty na bukszpanie i żeby nie było za pięknie atak ćmy bukszpanowej
Czy ona nie jest za głęboko posadzona? Na drugim zdjęciu na wyższej części pnia też wyrastają korzenie? Nie wiem czy to dobry trop, ale skojarzyło mi się z podobnym problemem pokazywanym w jednym z odcinków "Mai w Ogrodzie". Niestety, szczegółów sobie nie przypomnę . W przypadku tamtego drzewa pomogło odkopanie ziemi wokół pnia.
Jakieś ciekawe irysy widzę, pewnie znowu jakaś ciekawostka?
Czy ta niebiesko kwitnąca kępa to jest ta cebulica która od ciebie dostałam? Wspaniały okaz. Masz przepiękne zdrowe konwalniki. Już wcześniej zwracałam na nie uwagę.
Ile lat mają najstarsze nasadzenia w ogrodzie? Może o tym wspominałaś ale nie pamiętam. Na forum tym i innych dominują młode ogrody, kilkuletnie, dziesięcioletnie. Mało jest takich jak twój czy Mirki gdzie widać duże drzewa i krzewy. To zupełnie inna "skala doznań".
Jakieś ciekawe irysy widzę, pewnie znowu jakaś ciekawostka?
Czy ta niebiesko kwitnąca kępa to jest ta cebulica która od ciebie dostałam? Wspaniały okaz. Masz przepiękne zdrowe konwalniki. Już wcześniej zwracałam na nie uwagę.
Ile lat mają najstarsze nasadzenia w ogrodzie? Może o tym wspominałaś ale nie pamiętam. Na forum tym i innych dominują młode ogrody, kilkuletnie, dziesięcioletnie. Mało jest takich jak twój czy Mirki gdzie widać duże drzewa i krzewy. To zupełnie inna "skala doznań".