a wiesz że ja też zauważyłam że bez bajek to moja starsza jest o wiele grzeczniejsza? Nie wiem o co chodzi, kontroluje co ogląda i raczej łagodne historie A i tak zawsze po pyskata bardziej i na fochu
u mnie 5 lat w sobote przesadziłam 3 róze (na siłe) odchoruja to ...ale juz chiałam mieć poukładana rabate jak ma być ...bo miałam juz lezeć i pachniec w tym roku ......a ja sie wziełam za demolke i 1/3 ogrodu była w przebudowie już prawie skończyłam ...ufff
Tak myślę też że w przyszłym roku będzie ładniej. Jeszcze 4 róże muszę przesadzić i właśnie te stipy dosadzic i w końcu korą wysypać. Powoli zbliżam się do celu choć trwało to 3 lata..
Asia bo na froncie będę hortensje, irys za zywoplocikiem cisowym i trawa. Lawenda na froncie mnie drażni
O klosownicy już słyszałem że sporo osób rezygnuje ale widzisz u mnie jeszcze pustki na rabatach, na razie może byc
Kupowałem ja od Karoli i tak mi powiedziała. Kolor ma dokładnie taki
Rzeczywiście w Internecie ciemniejsze ...ta moja wygląda na odmianę Roma
Czyli MR muszę kupić
Rozanka w paru kadrach dla Justyny.
Tutaj z pozycji picia kawy
I na wprost, przed zywoplotem z bukszpan szpaler The fairy z kocimietka. Róże ledwo żyją bo tworzyłam to miejsce w maju i ciężko przeżyły przesadzanie w opałach...
chyba moulin rouge, uwielbiam ją!
Byliny chyba można w sierpniu dzielić i przesadzać? Bo chce ja właśnie rozmnożyć i do klosownicy na brzozowej dosadzic