Czyli święta mamy ładnie ... polaczeni czerni z miedzia bardzo udane ...wianek zdałoby się troszkę podrasowac ...niemniej cieszę się ze jeszcze go masz ...
Ale się rozkręciłaś widzę w wiankowaniu. I dobrze
Ślicznie ci wyszły kolejne
Ja też po waszym wyjściu jeszcze jeden wianek zrobiłam, skoro już wszystkie ozdoby miałam wyciągnięte na wierzch to poszłam za ciosem. Muszę go obfotografować i wstawić na forum
Córka wylosowała w paczkach świątecznych robienie prezentu dla nauczycielki. Zrobiłyśmy wczoraj dla niej taki wianek. Na środku stanie świeca, ale jeszcze jej nie ma . Dobrze wygląda też powieszony.
Ale dyskusja
Witaj kobieto z drugiej połowy ubiegłego wieku
Ja też nie mam konta na Fb świadomie i celowo. Po pointerreście biegam co prawda od 3 lat ale tylko sporadycznie.
Poza tym czuję się komputerowo i internetowo niedorozwinięta..
Buziaki!
Ozdoby w oknie i choinka śliczne
A wianek zrobiłaś?
Magda, no oczywiście, że nie haha Kory co prawda mam sporo, ale czasu brak. Wytnę sobie trochę większe w wolnej chwili, ale te małe zamówiłam. Dziś dotarło drugie pudełko, będę robiła jeszcze jeden taki wianek, bo nawet nieźle wyszedł ten pierwszy.
Moja szwagierka ostatnio taki zrobiła Fajnie wygląda i szybko idzie dzierganie z takiej dużej wełny. No i wygląda baardzo efektownie.
Monika, bardzo gustowne i modne ozdoby poczyniłaś! Danusia napisała "wianek z much", bardzo mnie to rozbawiło, ale oczywiście wiem, że to literówka
Ten wianek jest cudny! Nie potrafiłabym nawet mchu odpowiednio wyciąć...
Czy trzeba wycinać jakby plastry żeby okryć podkład?
Ja planuję zrobić zgrzebny wianek z gałązek świerkowych. Zaszaleję