Moi Drodzy wielokrotnie prosiłam abym na forum była Madżenką i proszę o uszanowanie mojej decyzji
Dlatego nie będzie Mai, dlatego proszę nie linkować TVN.
Jak chcecie to możecie to robić na FB , na ktorym nie jestem anonimowa
Zbyszku czy Ty jesteś zadowolony ze swojej incrediball? Czy widzisz znaczną róznicę w grubości i sztywności pędwó? Moja rośnie już 3 sezon i bez podpór nie wytrzyma!! A tyle za nią przepłaciłam, chyba wolałabym zwykłe anabell....
Ewa zdecydowanie buka do Twego ogrodu polecam. Buki można pieknie w ryzach utrzymać formując je i nie rosną wyjątkowo szybko lub ekspansywnie. Purple fontaine lub rohan obelisk byłby idealny.
Pseudoogrodników z dużym doświadczeniem pełno, szkoda tylko że nie edukują się. My zdobywamy na forum tak szybko wiedzę, że w ciągu kilku lat będziemy wiedzieć wiecej niż taki pseudogordnik z 30 letnim doświadczeniem... Jakże jednak jest miło poromawiać w centrach ogrodniczych z kimś, kto ma rzeczywiście doświadczenie...eh!
Gabryśka dostaniesz pakiem po doopie!! dlaczego mi wysłalaś te różane linki???
Teraz planuję kolor pośredni róż.... I już doliczyłam się brakujących 6 róż... Zamawiać będę jesienią......
Chyba mnie przez chwilę nie będzie.... Bo ugrzęzłam w ogrodach różanych na innym forum.....ja popełnie sepuku, dziewczyny maja po 200 odmian w ogrodach, najpiekniejszych zachwycających gatunków...
Gabi to miejsce pod brzozami to moje ulubione zimą, dlatego to miejsce zmienialam rok temu. W tym roku jesienią dosadzę jeszcze malutkie kuleczki bukszpanowe, ktore teraz siedza w donicach....polecam takie kompozycje, ktore niekoniecznie latem są na pierwszym planie ale za to po sezonie cieszą oczy. No i trawki , tygryski lubią trawki
Ale przez Twojego linka do Ogrodu 100 róż...... Chodzę chora i już komponuję kolejny kolor w moim ogrodzie..... Będzie pośredni róż pełen róż..... Robaczek i AnaAn zarziły mnie... Jakże piekne są ogrody różane... Ja i tak nie mogę mieć nowoczesnego ogrodu z bukszpanami i trawami zatem bedzie jeszcze pełen róż
Mój rzeczniku na pewno są o zebrinusy i na 7 zdjęciu Mornig Light. Nie wiem czy przypadkiem Zawitka nie pyta grosse fontaine? Polecam tego miskanata, bo jest wielki, ma pasek, szerokie liscie i piekny kształt fontanny. Obok rośnie silberfeder i juz mi sie tak nie podoba. W trzecim roku rozlazi mi sie i muszę go podwiązywać bo sie pokłada na bramę wjazdową a grosse fontaine mają piekny sztywny pokrój.