Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miejsko & sielsko

Miejsko & sielsko

ewakatowice 10:51, 22 cze 2014

nicol21 napisał(a)
Jeszczem nie w pełni zdrowa, ale mam nadzieję że niebawem. Jutro dzień powrotu. Fajnie było nałapać energii i spotkać się z paroma osobami, no ale czas wracać do siebie i ....swojego ogórka

Ewelinka, prócz pozytywnej energii złapałaś niezłego wirusa.
Czekam na Twój powrót do rzeczywistości )))
polinka 10:53, 22 cze 2014

30 letnie doświadczenie?? Chyba w laniu wody
Niedzielny wypoczynek w pracy Od jutra weekend.
ewakatowice 10:57, 22 cze 2014

polinka napisał(a)
30 letnie doświadczenie?? Chyba w laniu wody
Niedzielny wypoczynek w pracy Od jutra weekend.

miłej pracy, nie styraj się za bardzo )))
Madzenka 11:16, 22 cze 2014

Ewa zdecydowanie buka do Twego ogrodu polecam. Buki można pieknie w ryzach utrzymać formując je i nie rosną wyjątkowo szybko lub ekspansywnie. Purple fontaine lub rohan obelisk byłby idealny.
Pseudoogrodników z dużym doświadczeniem pełno, szkoda tylko że nie edukują się. My zdobywamy na forum tak szybko wiedzę, że w ciągu kilku lat będziemy wiedzieć wiecej niż taki pseudogordnik z 30 letnim doświadczeniem... Jakże jednak jest miło poromawiać w centrach ogrodniczych z kimś, kto ma rzeczywiście doświadczenie...eh!
gierczusia 13:21, 22 cze 2014

Niestety z tymi psudogrodnikami to coś jest ... Jak jedna kobita mi sprowadziła na specjalne zamówienie miskanta morning light to mało się nie udusiłam .. Okropnie to wspominam .. Wcale niefajnie się przekonać mże ktoś mało kompetentny

Buziaki za miedzę ślę
Karabela 14:54, 22 cze 2014

ja zdecydowanie polecam Rohan Obelisk - ma piękne karbowane listki, pokrój, kolor, strzał w dziesiątkę jak ma być jeden buk w ogródku. W słońcu wygląda jak polakierowany... To moja praktyka

Z teorii - Purple fountain jest na mojej liście, nie wiem ile masz zamiar posadzić, ale wydaje się być też idealny, zupełnie inny, zjawiskowy pokrój.....
ewakatowice 16:07, 22 cze 2014

Marzena2007 napisał(a)
Ewa zdecydowanie buka do Twego ogrodu polecam. Buki można pieknie w ryzach utrzymać formując je i nie rosną wyjątkowo szybko lub ekspansywnie. Purple fontaine lub rohan obelisk byłby idealny.
Pseudoogrodników z dużym doświadczeniem pełno, szkoda tylko że nie edukują się. My zdobywamy na forum tak szybko wiedzę, że w ciągu kilku lat będziemy wiedzieć wiecej niż taki pseudogordnik z 30 letnim doświadczeniem... Jakże jednak jest miło poromawiać w centrach ogrodniczych z kimś, kto ma rzeczywiście doświadczenie...eh!

Marzenko, buki oczywiście zakupię jak tylko dowiozą, przez ten długi weekend troszkę się przeciągnęło. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu w końcu dojadą do mnie .
Ten człek owszem zniechęcił mnie ale do jakichkolwiek zakupów w swoim centrum ogrodniczym.
))
ewakatowice 16:09, 22 cze 2014

gierczusia napisał(a)
Niestety z tymi psudogrodnikami to coś jest ... Jak jedna kobita mi sprowadziła na specjalne zamówienie miskanta morning light to mało się nie udusiłam .. Okropnie to wspominam .. Wcale niefajnie się przekonać mże ktoś mało kompetentny

Buziaki za miedzę ślę

może to ten sam "zielony punkt specjalistycznych porad"
hhahahhaha

ewakatowice 16:11, 22 cze 2014

Karabela napisał(a)
ja zdecydowanie polecam Rohan Obelisk - ma piękne karbowane listki, pokrój, kolor, strzał w dziesiątkę jak ma być jeden buk w ogródku. W słońcu wygląda jak polakierowany... To moja praktyka

Z teorii - Purple fountain jest na mojej liście, nie wiem ile masz zamiar posadzić, ale wydaje się być też idealny, zupełnie inny, zjawiskowy pokrój.....

Karolinko, nie zmieniłam zdania po spotkaniu ze "specjalistą z doświadczeniem" z dalszym Ciągu jestem "zakochana" w bukach )))
Bea 16:25, 22 cze 2014

Trzeba się trzymać swego i iść, gdzie inndziej.
On się specjalizuje w zupełnie innym asotrymencie.
Mam buki będą super.

Pozdrawiam