Również cieszę się, że Cię poznałam Twój ogród jest dla mnie niedoścignionym wzorem Nie dziwię się, że mnie nie kojarzyłaś ... od niedawna jestem na ogrodowisku, a tak jak mówiłaś, teraz jest mnóstwo nowych wątków i rozumiem, że nie sposób to ogarnąć
Percy jest piękna - zastanawiam się jak ją wkomponować w moje wąskie rabaty
Pozdrawiam
Ja również dziękuję
W końcu się Ciebie doczekałam
Trafiłaś na okropny bałagan, ale obiecuję, że do połowy czerwca uporamy się z nawadnianiem i może trawkę już posiejemy ... a wtedy wypijemy kawkę na tarasie
Oczywiście dziękuję również bardzo za prezenty
Tą rabatę ze zdjęcia mam w swoich inspiracjach
Jeszcze raz dziękuję ... było bardzo sympatycznie ... i zapraszam częściej
Bogdziu
Ja również dziękuję bardzo za przemiłe spotkanie Twój ogród jest cuuuudowny Okno widokowe nie do skopiowania ... a Percy Wiseman wpisany na listę chciejstw Atmosfera spotkania wspaniała
Cieszę się, że mogłam dziś poznać tak wielu wspaniałych ludzi
Witam serdecznie w moim wątku Miło słyszeć, że podoba Ci się mój żywopłot Smaragd. Tuje rosną szybko, więc już niedługo możesz cieszyć się podobnym widokiem ... wystarczy je dobrze podlewać, dokarmiać i formować
Zajrzę jutro do Ciebie
Pozdrawiam
Chodziło mi o to, że żeby było łatwo to najpierw trzeba porobić porządki, wyrównać, powygrabiać i dopiero potem ... mocować ekobordy
A bałagan to u mnie obecnie jest fest - ziemia zryta niesamowicie (a jeszcze kilka dni temu było równiutko wszystko wygrabione)
No ale za to jest bliżej niż dalej uruchomienia nawadniania