Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

Bogdzia 22:23, 22 maj 2015

ren133 napisał(a)

A to szkoda Już myślałam, że się poznamy

Ja tez tak myślałam
Kuba 06:30, 23 maj 2015

Ogród pięknieje w oczach pozdrawiam i życzę miłej soboty
rozark 08:18, 23 maj 2015

miłego weekendu
patrząc na twoje zdjęcia czuje przypływ motywacji do pracy
Iwk4 08:29, 23 maj 2015

beata_m napisał(a)
Witam Iwonko TY jak zawsze w formie, szalejesz w ogrodzie! Te zestawienia dopiero pokazują ogrom pracy i EFEKT!!!! pozdrawiam cieplutko

Beatko, dawno cię tu nie było. Fotkę z maja 2014 znalazłam przypadkiem. Sama jestem mile zdziwiona , jak bardzo się zmienił ogród. Obecnie chyba przytarasowa jest moją najbardziej ulubioną rabatą.
Iwk4 08:35, 23 maj 2015

Anusia napisał(a)
Moje spóżnione gratki na 700 Cofnęłam się kilkanaście stron a tu taka metamorfoza. Pięknie wyszło.

Aniu, cieszę się, że ci się podoba.
Zbyszek dokupił krawężniki, kończymy kłaść obrzeże z ostatniej strony rabaty. Niestety przy okazji prostujemy i poprawiamy linie, musiałam wykopać obwódkę bukszpanową. Wsadziłam do doniczek i zaniosłam w półcień. Niech sobie odpoczną i się rozrosną korzonki. Przy różach już chyba nie będzie na nie miejsca. Mam na nie pomysł i na nową rabatę.
Iwk4 08:41, 23 maj 2015

lojalna_ napisał(a)
Iwonko przepiekne zmiany zaszły w Twoim ogrodzie tyle ciezkiej pracy wykonaliscie z mezem jest naprawde pieknie. Gratuluje 700 tki i fajnie ze jestes ciepłym ,miłym slowem zawsze pomocna duzo radosci Ci zycze z tych cudnych widokowv

Jejku, Jolu, jakie miłe słowa napisałaś. Miód na moje serce. Ostatnio mam jakiegoś doła. Ciągla trafiam ostatnio na ludzi, którym nie zależy. I im z tym dobrze. Denerwuje mnie to. Człowiek zaczyna myśleć sobie: po co to wszystko? Gdyby nie Ogrodowisko i ludzie z pasją wspierający na każdym kroku, popadłabym chyba w depresję
Pozdrawiam. Miłego weekendu życzę.
Iwk4 08:43, 23 maj 2015

Madzenka napisał(a)
Iwonko ciagle jestem pod wrażeniem jak szybko i pieknie przeprowadzasz metamorfozę Twego ogrodu.
Pozdrawiam

Madżenko, z ust takiej specjalistki to zaszczyt. Dziękuję.
Iwk4 08:51, 23 maj 2015

Bogdzia napisał(a)

Ja tez tak myślałam

Bożenko, zadziwiasz mnie kochana. Będziesz miała tyle gości, a jeszcze masz czas napisać u mnie. Ja bym ze stesu chyba 3 dni na forum nie weszła. Żałuję, że tym razem mi się nie udało. Ale się jeszcze spotkamy.
Trzymam kciuki za ładną pogodę. Wszystkiego dobrego.
Iwk4 08:54, 23 maj 2015

Kuba napisał(a)
Ogród pięknieje w oczach pozdrawiam i życzę miłej soboty

Ewa, dzięki.
Dziś kończymy kłaść obrzeża przy przytarasowej. Ale najpierw muszę załatwić kilka spraw w mieście. Pogoda ładna. Buziaki.
Iwk4 09:11, 23 maj 2015

rozark napisał(a)
miłego weekendu
patrząc na twoje zdjęcia czuje przypływ motywacji do pracy

Reniu, ostatnio tyle zielska się bujnęło w ogrodzie, że motywacja potrzebna. Wczoraj trochę popieliłam. Potem musiałam wykopać bukszpany - sadzonki zeszłoroczne. Potwierdzam, że korzenie mają wielkości części zielonej. Na razie zostaną w doniczkach, niech spokojnie rosną.
Zbyszek przywiózł mi wczoraj trochę irysów. Nie najlepsza pora na robienie sadzonek, ale darowanemu koniowi ...
Przycięłam liście , były obżarte przez ślimaki i trochę korzonki i wsadziłam na rozsadnik. Z rozsadnika tworzy się ciekawa rabata