Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

ren133 23:06, 22 maj 2015

popcorn napisał(a)
Renia, ja nie wiem czy one takie sa, czy nie, wiesz jak z tym handlem internetowym jest... jutro bedziemy sie widziec, bedzie Robert, opowie o ich jakosci, zobaczymy, dobrze? Ja tez juz naklikalam cala liste u nich hehe znowu sie szykuje odkrajanie trawnika i remont na rabatce

Chetnie zobacze wykopki, no problem Postaram sie dojechac kolo 9tej, nie wiem czy mi sie uda, ok? Ruszamy ok 10tej, podobno

Ooo doczytałam o której będziesz
Masz rację o zamówieniu pogadamy na miejscu
A wykopy? ... noo powiem Ci, że naprawdę można się przerazić
ren133 23:11, 22 maj 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Masz piękny ogród z potencjałem i masz już tło z dużych zimozielonych, u mnie niestety tego właśnie na razie brak - trzeba czekać, aż urośnie.
OOOO teraz zauważyłam, że mamy coś wspólnego w nazwie choć z zupełnie innych powodów.

Witam serdecznie w moim wątku Miło słyszeć, że podoba Ci się mój żywopłot Smaragd. Tuje rosną szybko, więc już niedługo możesz cieszyć się podobnym widokiem ... wystarczy je dobrze podlewać, dokarmiać i formować
Zajrzę jutro do Ciebie
Pozdrawiam
Kasya 23:15, 22 maj 2015

popcorn napisał(a)
Renia zobacz tu, maja sporo miskantow, tez ML, w dobrej cenie (po 5,5) chyba nie takie mikre te sadzonki, nasz Robert tam zamawial i namawia zebysmy teraz jakies wspolne zamowionko machneli co Ty na to?

http://mayla.pl/

k.

Karola, ja u nich kupowalam
dostalam w okropnym stanie maleńkie sadzonki, kiepsko ukorzenione
z 5 szt po zimie zyją 3, wiec juz wcale tak tanio nie wyszlo
Paulaa 23:28, 22 maj 2015

Tez sie zastanawialam nad zamowieniem u nich ale po przeczytaniu tylu negatywnych komentarzy dalam sobie spokoj
popcorn 21:07, 23 maj 2015

hmm chyba odpuscimy w takim razie i poszukamy na zywo.. Robert pozno dojechal, akurat jak sie zbieralysmy i zapomnialam wypytac co i jak.

Renia, dzieki za poranna goscine i kawke/herbatke z rodzinka, masz piekny dom, cudny ogrod "w trakcie", super zdolnego M i corke
pieknie bedzie!!

Tu obiecane zdjecie - nie wiem czy Ci podejdzie, bo to taki romantyczny ogrod, jak nie to przywrotnik pociachaj na czesci jak przekwitnie (obetnij przekwitle kwiatostany z czescia lisci i dziel) i posadz gdziekolwiek, lubie go jako bezproblemowy wypelniacz rabat czy w sloncu czy w cieniu.

https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/60/606510/original.jpg

pozdrawiam!: )
ren133 21:50, 23 maj 2015

Paulaa napisał(a)
Tez sie zastanawialam nad zamowieniem u nich ale po przeczytaniu tylu negatywnych komentarzy dalam sobie spokoj

Nooo ja też zgłupiałam
ren133 21:58, 23 maj 2015

popcorn napisał(a)
hmm chyba odpuscimy w takim razie i poszukamy na zywo.. Robert pozno dojechal, akurat jak sie zbieralysmy i zapomnialam wypytac co i jak.

Renia, dzieki za poranna goscine i kawke/herbatke z rodzinka, masz piekny dom, cudny ogrod "w trakcie", super zdolnego M i corke
pieknie bedzie!!

Tu obiecane zdjecie - nie wiem czy Ci podejdzie, bo to taki romantyczny ogrod, jak nie to przywrotnik pociachaj na czesci jak przekwitnie (obetnij przekwitle kwiatostany z czescia lisci i dziel) i posadz gdziekolwiek, lubie go jako bezproblemowy wypelniacz rabat czy w sloncu czy w cieniu.

https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/60/606510/original.jpg

pozdrawiam!: )

Ja również dziękuję
W końcu się Ciebie doczekałam
Trafiłaś na okropny bałagan, ale obiecuję, że do połowy czerwca uporamy się z nawadnianiem i może trawkę już posiejemy ... a wtedy wypijemy kawkę na tarasie
Oczywiście dziękuję również bardzo za prezenty
Tą rabatę ze zdjęcia mam w swoich inspiracjach
Jeszcze raz dziękuję ... było bardzo sympatycznie ... i zapraszam częściej

Buziaki
ren133 22:44, 23 maj 2015

Dzisiaj odwiedziłam jeden z najpiękniejszych ogrodów w Polsce
Jest cuuudowny
Można poczuć się tutaj jak w bajce
ren133 22:53, 23 maj 2015

Czyż nie jest tu bosko?:

sylwia_slomc... 22:57, 23 maj 2015

Przepiękne kolory i pewnie zapachy też, tylko pozazdrościć takiego doświadczenia w rodkach