Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:52, 14 gru 2016

Do góry
magnolia napisał(a)
Hej Kochana.
My jak zawsze kila tygodni do tyłu w porównaniu do Was- jeszcze w trakcie mycia okien, ostatnie prezenty zamówione do kurierów, jeszcze tylko kilka drobiazgów do wyszukania ( jakie to męczące, jejku) zrobiony tylko wianek na wejście ale nie ozdobiony.
W weekend dopiero pierniczenie, kupowanie choinki, może zdążę wywoskować podłogi, a przedtem okna skończyć myć. Jednym słowem ślamazara jestem.

Ściskam Was przedświątecznie

Magnolio! Spokojnie zdążysz, komercja nakręca nas wszystkich. Okna będziesz miała najbardziej błyszczące na same święta wianek też ma być świąteczny a nie grudniowy Spokojnie, jest nas więcej jeszcze w proszku

Beskidzkie marzenie 09:30, 14 gru 2016

Do góry
Pięknie się zapowiada. Podziwiam wszystkich, którzy sami przygotowują ozdoby. Wianek z much fajny, no i że ten mech z czołówką znalazłaś - szacun
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:30, 14 gru 2016

Do góry
magnolia napisał(a)
Hej Kochana.
My jak zawsze kila tygodni do tyłu w porównaniu do Was- jeszcze w trakcie mycia okien, ostatnie prezenty zamówione do kurierów, jeszcze tylko kilka drobiazgów do wyszukania ( jakie to męczące, jejku) zrobiony tylko wianek na wejście ale nie ozdobiony.
W weekend dopiero pierniczenie, kupowanie choinki, może zdążę wywoskować podłogi, a przedtem okna skończyć myć. Jednym słowem ślamazara jestem.

O slamazarnosc Marto to nikt Cię chyba nie podejrzewa.pamietam jak napisałeś kiedyś że jesteś mdła jak zupa pieczarkowa...rozwalił mnie ten tekst i używam go teraz dla siebie kto jak kto ale myślę że Ty nawet bez umytych okien potrafisz cieszyć sie swietami.i takich radosnych świąt Ci zycze
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:15, 14 gru 2016

Do góry
Hej Kochana.

Beskidzkie marzenie 08:45, 14 gru 2016

Do góry
Zagladam do was i widze ze przygotowania swiateczne ida pelna para, wiec i ja musze sie zabrac powoli za ozdoby i choinke.
Trzeba wygospodarowac troche czasu w tych zagonionych dniach. Wczoraj udalo mi sie przytargac galazki i mech z lasu na glowie z czolowka
I to co udalo sie jeszcze podzialac:

Wianek z mchu pojdzie na brame, tylko musze jeszcze go delikatnie ozdobic

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 07:56, 14 gru 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Super tata. Chhoinka i wianek są na pincie. Widziałam
Kasia, o co chodzi z tymi rybkami? Zaciekawiło mnie.

No co Ty-ktoś mnie spinował?Jestem w szoku

Linkuję o co chodzi z akwarium:
https://www.youtube.com/watch?v=K-HDxeBGipg
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 07:30, 14 gru 2016

Do góry
kasja83 napisał(a)

O tak!Tata to jest masakra jakaś!!!To co miał w planie na sezon 2017 już zrobił. Gołębnik z recyklingu-miał być na wiosnę-już stoi, gołębie w nim mieszkają.
Takie cóż jeszcze wygrzebał na yt-akwarium na tafli wody-próżniowo wciągnięta tam woda i ryby sobie wpływają-też już zrobił

Super tata. Chhoinka i wianek są na pincie. Widziałam
Kasia, o co chodzi z tymi rybkami? Zaciekawiło mnie.
Typografia ogrodu 16:02, 13 gru 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
wianek dla ptaszków? Nie

ech nei zgdałam
Typografia ogrodu 15:39, 13 gru 2016

Do góry
malkul napisał(a)

dal ptaszków ?

wianek dla ptaszków? Nie
Typografia ogrodu 15:21, 13 gru 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
serio? o matko. teraz to mam tremę dzięki. miłe to ogromnie
U nas jeden wianek mrozi się na bramie a drugi upleciony wczoraj w domku ogrodnika...ale on do zupełnie innych celów

dal ptaszków ?

Droga do spełnienia 15:13, 13 gru 2016

Do góry
ten wianek to idealnie zgrał sie z rozchodnikiem
Anna i Ogród 15:05, 13 gru 2016

Do góry
AniMa napisał(a)
Dawno się nie odzywałam u Ciebie Aniu. Wianek świąteczny super, śnieżek jeszcze leży????
Pozdrawiam i obiecuję poprawę

Śniegu nie mam na szczęście lub nie szczęście bo mrozić zaczęło i rośliny pewnie teraz bardziej ucierpią niż pod śniegiem.
Typografia ogrodu 14:32, 13 gru 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Oczywiście każdemu daje podpisane jako Nawigatorskie pierniki, a na końcu kartki mały adresik do stronki
Mój wianek z jodły do pokoju również mrozi się na zewnątrz
serio? o matko. teraz to mam tremę dzięki. miłe to ogromnie
U nas jeden wianek mrozi się na bramie a drugi upleciony wczoraj w domku ogrodnika...ale on do zupełnie innych celów
Mój mały ogródeczek :) 14:20, 13 gru 2016

Do góry
Malgosik napisał(a)

Dzięki
Biała wyjątkowo się nadaje.
Ale mam tylko kremową.
Na wianek się chyba nie nadaje.

To zależy jaki chcesz kolor
kuzynka malowała żółtą i też fajnie wyglądał
Typografia ogrodu 14:00, 13 gru 2016

Do góry
Oczywiście każdemu daje podpisane jako Nawigatorskie pierniki, a na końcu kartki mały adresik do stronki
Mój wianek z jodły do pokoju również mrozi się na zewnątrz
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 12:40, 13 gru 2016

Do góry
kasja83 napisał(a)
Na poniedziałkowe dzień dobry.
Handmade mojego taty:
Tu przedstawiać trzeba
Wianek

Piękne spójne dekoracje. Piękna jest biel w każdym odcieniu.

Ja mam zmywarkę Boscha od 20 lat i raz tylko coś trzeba było naprawić ale drobiazg.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:01, 13 gru 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Małgoś, najprawdziwszy. A montowany jest za pomocą zielonej nitki. Można też użyć zielonego drucika florystycznego.

Dzięki
Ale przyklejałam go.
Pracowałam ostatnio ze sztucznym mchem.
Po prawdziwy to chyba do lasu musiałabym pojechać...

polinka napisał(a)

Koniec

ładne dekoracje zrobiłaś
ten wianek grubaśny, wypasiony
Droga do spełnienia 11:46, 13 gru 2016

Do góry
Gosia od środka mam przyklejony wieszak (do góry nogami) i wianek jest żyłce do niego zamocowany

wieszak jakoś się nie rzuca w oczy bo mój syn zauważył go po 10 dniach

u mnie dzisiaj -9
Droga do spełnienia 11:46, 13 gru 2016

Do góry
Malgosik napisał(a)

dzisiaj -7
fajne ozdoby zrobiłaś
a wianek jak do drzwi antywłamaniowych przyczepiłaś?
nie chciałabym wbijać czegoś, a nie jestem pewna czy przyklejona zawieszka utrzyma wianek

Odsyłam do Asi nawigatorki (https://www.ogrodowisko.pl/watek/5397-typografia-ogrodu?page=2489) albo do siebieTeż mam drzwi anty
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 11:41, 13 gru 2016

Do góry
Wianek śliczny i stroik, a kawałek torcika chętnie bym wszamała, wiem już go nie ma
A co to za drobniutkie białe kuleczki co masz i przy stroiku i wianku?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies