Dokonałaś rzeczy niemal niemożliwej tworząc na tym skrawku ziemi dom i ogród - jesteś specjalistką w tej dziedzinie chyba Bo więcej masz takich sukcesów na koncie
Danusiu - choć ten rok chyba był dla nas obojga bardzo przełomowy to jednak życzę, by 2015 był jeszcze bardziej owocny I tego życzę Tobie i Twojej rodzinie
Jak to czytam to w 2015 życzę Ci nadal tego optymizmu który nosisz w sobie i nim nas obdarzasz Przy budżetowaniu i bilansowaniu życzę natomiast zysków nadzwyczajnych, bo może szef Ci premię jakąś odpali i będzie wreszcie pergola I wtedy wszyscy będą szczęśliwi
Mam urlop, tylko dzsiaj i w wigilię a tak ciągle w pracy. Musze nadrobić zaległości w planowaniu, budzetowaniui inne takie. Nikogo nie będzie w pracy, tylko dz.sprzedaży to nadrobię zaległości
Sylwester to taka impreza na której "musisz być" - a ja w tym roku na przekór wszystkim nie muszę Na narty tez wybieram się po nowym roku Prawdopodobnie w poniedziałek
Śnieg spakowany - podąża w strona Kiełczowa
Sebuśkam
Ja nie cierpię balów sylwestrowych... Od kilku lat spedzam na domówkach, krótko a potem rano myk myk na narty, gdy wszyscy pijani ja śmigam na stoku Ciekawe czy dam radę wstać jutro o 6:00
Ja też wolałbym włoskie buciki dlatego zamiast bombek w kolorze chanel mam botki z cieniutkiej skórki hi hi
Bilet na bal sylwetrowy, kiecka, fyzjer i takie tam to jedna noga mojej pergoli lub upojny dzień na nartach. Wybieram to ostatnie , cieszę się chwilą ale nie w zgielku i tłumie
Ps śnieg przeslij kurierem
W gorach na szczeście jest
Oj, Sebek
Kiedyś chłopaki uganiali się za spódniczkami, a teraz za pinami, ha, ha
Ja też tam lubię oglądać (pinować), ale nie myślałąm, żeby uzbierać 10000
Nadal się mi świąteczne rzeczy przewijają Choć teraz wyszukuję po prostu piękne zdjęcia lub zwracające moją uwagę Chcę dogonić dziewczyny, ale muszę jeszcze 10000 pinów uzbierać
Śniegu bierz ile chcesz!
Mimo wielu zaproszeń jutro nie będę szaleć ani z jedzeniem ani z imprezowaniem - Sylwestra spędzę w Gdynii duchem, a ciałem przed TV Wolę moje nowe włoskie buty niż kilka godzin hałasu - przyjemnego, ale hałasu
Mimo, że ten rok był chyba najbardziej przełomowy ze wszystkich to jednak podsumuję go w domowym zaciszu