Ulica na dole, a furtka na górze? To skąd się wchodzi do ogrodu? Od sąsiada? A gdzie wejście do domu? Dziwna ta mapka, zupełnie niezrozumiałą dla mnie, chociaż chciałam pomóc.
Bogusłąwie witaj, Założyłeś już dwa takie same watki, obydwa w regulaminie. Przeniosłam do Naszych ogrodów, jeden usunęłam. ale nie rób proszę kolejnego wątku. Trzymaj się tego.
Po zasianiu nic się nie robi, czeka się jak trawnik wzejdzie, siać trzeba uważnie, żeby zachować w miarę linię trawnika. Po kilku koszeniach robi się dopiero linię. O kanciku nie mam mowy w pierwszym roku, bo darń jest za słaba na kancik,.
Naprawdę Danusiu? No teraz to zbiłaś mnie z tropu
Zostawiam je więc do czasu jak pojawią się liście ... zobaczymy jak będzie się komponowało wszystko ...
No nie chciałabym ich zepsuć
Dzisiaj nawet minuty nie spędziłam w ogrodzie, to niepodobne do mnie, nawet zakupów nie nosiłam z samochodu.
Wyjechałam i wjechałam - tyle mnie widział ogród i tulipany. Jutro sprawdzę czy nowe kolory się pokazały.
Jak już pisałem byłem od trzymania metalu i mówienia co do czego W przyszły weekend tylko pomaluję te 120 kg stali, dam do uszycia poszewki i będę leżeć