Lawenda ze stipami nie bardzo mi sie podoba....nie wiem czy nie za duzo bedzie tego poczochrania.....raczej coś dającego sie bardziej uładzic dałabym do tej lawendy - zobacz u naszj Zielonaj Marty trwa dyskusja o jej frontowej rabacie wasnie lawendowej, może cie cos zainspiruje
Paczek posiałam szt 1 jakbym wszystko wsadziła tyle ile wzeszło, a nie upychała po parę w jeden dołek... to byłyby łany...cudne były latem.
Teraz trochę suchego powyrywałam, niektóre całe.... tak ze są wolne miejsca... ale wysiała się pieknie to wiosna uzupełnię
Ja myślalam, że Ty w Kambodży.
Piękny pokój synka pokazałaś, wycackany, w Twoim stylu tzn w stylu Majsterków dwóch
Jestem ciekawa pokoju córeczki bez koloru biskupiego
jeżyki
Witaj Elu widzę , ze geometryczny ogród tworzysz.
Czy byłaś już u Malkul, Magdy70 maja nowoczene ogrody okraszone trawami. Nie spiesz się, przed Tobą długa zima na planowanie. Polecam metamorfoze ogrodu Magdy
Zapraszma też na pinterest, pooglądaj sobie inspiracje
jako że wspominałam że miałam wiele fascynacji w życiu , pałam się również pisaniem opowiadań
w końcu podstawówki gdzieś
dodam, ze erotycznych
wiele bym dała żeby to dziś przeczytać ale niestety - nie przetrwał żaden egzemplarz
wszystkie wyszły na pniu
Za info dzięki, buźka :* Bylica czyli co, to zwykły piołun jest ?
Ta rabata to prawdziwe cudo i nieważne czy to fotomontaż czy nie. Niesamowite zestawienie kolorystyczne.
Oby nie było rozczarowania bo jakoś nie wierzę w swoje umiejętności. I zbyt różne estetyki mi odpowiadają.
Małgoś raczej drepczę w miejscu a rozwój ? coś na wzór tego balonika co tak rósł, że aż pękł
Ale dzięki, to mnie motywuje
Yolka 3D, 3tak 3nie - nieważne, piękna jest I już mam na nią miejsce Nie od razu wprawdzie ale napewno ją zrealizuję
Malkul, jaką kostkę brukową masz na podjeździe? I jeszcze mam pytanie czy żartujesz z przyjmowanie zamówień na meble ogrodowe czy mówisz poważnie jeśli poważnie to napisz mi proszę cenę, bo mi się takie marzą))