Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Enya73 19:33, 08 lis 2014

malkul napisał(a)
Cudne te foty, ileż one mieszcza bawr i kolorów!

jak idzie zmiany pokoi?pokazesz coś?

Tak naprawdę to najbardziej wybarwił się teraz, ale dzisiaj bardzo padało u nas, więc pokażę jutro, mój ogród płonie

Byłam dzisiaj w drodze z Bielska u Kapiasów, tak więc przejeżdżałam blisko Ciebie.

Zmiany pokażę, jak skończymy, ale nie tutaj, tylko na blogu. Czekam na brzozy i mebelki oraz dodatki
Buziaki
Gabrysia_ 19:44, 08 lis 2014

Zatem ja też czakam na zmiany i bardzo mnie zaciekawiły te brzozy
baraga1904 19:52, 08 lis 2014

...będę podglądać remontowe wpisy tam, bo sama planuję remont na wiosnę, tylko całego dołu domu...inspiracji nigdy dosyć
Madzenka 10:25, 09 lis 2014

Protestuje. Wizytę u Kapisów oglądam na Fb zamiast na O!
Enya73 19:09, 09 lis 2014

Gabrysia_ napisał(a)
Zatem ja też czakam na zmiany i bardzo mnie zaciekawiły te brzozy

Cześć Gabrysiu Zaprosiłam brzozy do domku Myślę, że będzie ciekawie
Pozdrawiam serdecznie
Enya73 19:12, 09 lis 2014

baraga1904 napisał(a)
...będę podglądać remontowe wpisy tam, bo sama planuję remont na wiosnę, tylko całego dołu domu...inspiracji nigdy dosyć

Cześć Aga Trochę to jednak potrwa My musimy zrobić ten remont zimą, bo na wiosnę znów pewnie nie będziemy mieć czasu.
Postanowiliśmy przenieść dzieci ( wróć........pełnoletnią i nieletniego) do innej części domu, żebyśmy mieli więcej prywatności, jak przez dom przewalają się tłumy koleżanek i kolegów, również nocujące

W jakim kierunku zmierzam widać zapewne na moich pinach

Pozdrawiam serdecznie
Enya73 19:20, 09 lis 2014

Marzena2007 napisał(a)
Protestuje. Wizytę u Kapisów oglądam na Fb zamiast na O!

Cześć To była krótka wizyta w drodze z Bielska .
W zasadzie to wstąpiliśmy tam na pyszny żurek po beskidzku, który podają w restauracji przy centrum ogrodniczym. Wstąpiłam oczywiście do sklepiku przy centrum, tam już święta. Nie mogłam wyjść z pustymi łapkami Kupiłam taki cudny czerwony wielki lampion świąteczny w kształcie kuli z białymi śnieżynkami.
Już czas pomyśleć o tegorocznych dekoracjach świątecznych.

Odbyliśmy bardzo symboliczny krótki spacer po ogrodach pokazowych,bo zaczęło mocno padać. Najpiękniej wg mnie wygląda o tej porze roku ogród traw. Coś niesamowitego. Gdybym miała jeszcze trochę miejsca w ogrodzie, to poszłabym na całość z trawami

Pozdrawiam serdecznie

Ps. współczuję już teraz wysadzania brzóz. Karkołomne przedsięwzięcie. Trudne, ale możliwe
Myśmy robili to tej wiosny w kwietniu. Ale z powodu konfliktu interesów z sąsiadką Teraz mam jednakowej wielkości doorenbosy , tyle że posadzone kilka metrów bliżej od jej ogrodzenia.
Trzymam kciuki.

Enya73 19:37, 09 lis 2014

I krótki spacer z listopadowego mojego ogrodu

nicol21 22:35, 09 lis 2014

Ależ feria kolorów! a przy tej wielkości i zamyśle panowania - cud miód!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
siakowa 23:01, 09 lis 2014

hello kobito Ty chyba swoj ogrod zakladalas.jesienia jak widzialas co jak bedzie wygladac
kurcze majstersztyk kolorow