Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:22, 21 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Potwierdzam, mech ma wyjątkowy zapach. Do mnie kto nie wejdzie to każdy mówi, że lasem i grzybami pachnie Dekoracje masz genialne, czerwony to mój kolor na następne święta.

Już planujesz następne święta? Ja jeszcze planów na Sylwestra nie mam, a co dopiero święta 2015
Ogród w skali mikro cz.II 22:29, 20 gru 2014

Do góry
U mnie remont po Nowym Roku zaraz...więc bałagan bedzie dopiero, także światecznego sprzątania zaosz\czędziłam sobie troche...bo po co
Pamietasz jak w ubiegłym roku Mała Mi miała świeta z remontrm poddasza w tle....ja pamietam.
A ten Sebek też dobry - białe Boże Narodzenie .....od pyłu i kurzu....

Dawno nie zaglądałam tu ale widze że dobry nastrój cie nie opuszcza i sexsowne tematy świateczne na tapecie....
Ubawiona po pachy wracam do moich sledzi które czekają w kuchni...
Pozdrawiam !
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:20, 20 gru 2014

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ja w tym roku miałam pomysła na ozdoby przejrzyste. Wiesz takie jak bańki mydlane.
No i szkło.Było już blisko, bo mam kilka i zawiesiłam ale moi jak to zobaczyli to uznali że choinka będzie wyglądać jak goła

Mam na swojej choince przezroczyste bombki i rzeczywiście tak jest No cóż, kto co lubi
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:12, 20 gru 2014

Do góry
Widzę że w tym roku elegancki minimalizm Piękne ozdoby Dla mnie jednak zawsze będziesz mistrzem w gwiazdkowaniu na trawniku Ozdoby mogę oglądać w każdej hurtowej ilości więc pokazuj Buziam

Gosiu, jestem coraz to bardziej oszczędny w ozdobach, ale minimalizm będzie dla mnie wtedy, gdy choinka będzie mieć tylko lampki i wszystko będzie w jednym kolorze - najlepiej szarym Na razie są stonowane barwy, tak jak lubimy w domu
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:08, 20 gru 2014

Do góry
Dorota123 napisał(a)
Zaglądam i cieszę oczy i zmysły.

Zmysły? Hmmm, u mnie mocno pracował węch, bo mech pachnie niesamowicie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:06, 20 gru 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Sebek ponieważ u nas prawiewiosna będę Cię ze śnieżnymi gwiazdkami na trawniku kopiować!!!
Piękne dekoracje z mchem. Pokaż choinkę na zblizeniach, bom ciekawa tych kolorów z miedzią i złotem!

Zapraszam do mnie na bombkowo

Ja u Ciebie w wątku już od wczoraj czekam na choinkę

A zbliżenia choinki chyba nie będzie, ot zwykłe bombki U Ciebie za to każda z osobna jest piękna!!! Lecę jeszcze raz zobaczyć
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:05, 20 gru 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Mnie Mama wysłała nie wiedząc jeszcze co ludzie potrafią robić, wyszedłem jedynie z nagranym filmikiem

mnie fenomen promocji w lidlu i ten 'napad' zawsze zastanawia, śmieszy, żenuje...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:04, 20 gru 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Ja tez czekam na całą, Ojjj będzie zachwycająca, czuję to Ale zrób zdjęcie wersji na bogato i po odchudzeniu - pliiis Adamo czasem do Lidla nie wysyłaj po te ryby

Ps, w odbiciu w oknach widzę chyba nowe lampy nad stołem

Sebciu po ryby do Lidla za 1 zł Oj dzisiaj już tam karpia nie było
Lampy wiszą już rok, pseudo Tomy Dixiony ale tylko dwie bo mi M nie che tzreciego kabla puścić...
Dla Ciebie zrobię na bogato fotki i po odchudzeniu
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:02, 20 gru 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

Sebek po paru chwilach skumałam o co Ci chodzi widziałam w necie...

Mnie Mama wysłała nie wiedząc jeszcze co ludzie potrafią robić, wyszedłem jedynie z nagranym filmikiem
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:57, 20 gru 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Ja tez czekam na całą, Ojjj będzie zachwycająca, czuję to Ale zrób zdjęcie wersji na bogato i po odchudzeniu - pliiis Adamo czasem do Lidla nie wysyłaj po te ryby

Sebek po paru chwilach skumałam o co Ci chodzi widziałam w necie...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:55, 20 gru 2014

Do góry

Ps, w odbiciu w oknach widzę chyba nowe lampy nad stołem
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:53, 20 gru 2014

Do góry
Sebek ponieważ u nas prawiewiosna będę Cię ze śnieżnymi gwiazdkami na trawniku kopiować!!!
Piękne dekoracje z mchem. Pokaż choinkę na zblizeniach, bom ciekawa tych kolorów z miedzią i złotem!

Zapraszam do mnie na bombkowo
Ogród cioci czyli ciociogród :) 20:32, 20 gru 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

A jakim cudem to tu trafiło??? Magia świąt

No nic... Gosiu - dekoracje na zewnątrz jak i w domu ślicznie - aż niesamowite jak konsekwentna jesteś w tej bieli we wnętrzu Super!

Była już miedź z bielą , zieleń z bielą, kiedyś typowo czerwono-złoto Teraz jak nie ma śniegu to całkiem na biało mnie przekręciło
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:15, 20 gru 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
no to może być krucho bo mi się nie chce wyjęłam dzisiaj przez przypadek aniołka i postawiłam na komodzie siedzę oglądam bzdetny horror i pije winko

Ja właśnie zerkam jednym okiem na forum, a drugim na jakiś film świąteczny na TVN
Jurajski Ogród 20:14, 20 gru 2014

Do góry
Dekoracje świąteczne cudne, ale widoków u Ciebie nic nie pobije Jest pięknie!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:14, 20 gru 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Ana ja ciągle na Twoje czekam... Mogę czekać i do Wigilii - poćwiczę cierpliwość
no to może być krucho bo mi się nie chce wyjęłam dzisiaj przez przypadek aniołka i postawiłam na komodzie siedzę oglądam bzdetny horror i pije winko
a i choinki nie zdążyliśmy dzisiaj kupić nawet....
Ogród cioci czyli ciociogród :) 20:11, 20 gru 2014

Do góry

Sebuś to chyba nie do mnie?

A jakim cudem to tu trafiło??? Magia świąt

No nic... Gosiu - dekoracje na zewnątrz jak i w domu ślicznie - aż niesamowite jak konsekwentna jesteś w tej bieli we wnętrzu Super!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:07, 20 gru 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
dawaj dekoracje bo u mnie pustka!!!

Ana ja ciągle na Twoje czekam... Mogę czekać i do Wigilii - poćwiczę cierpliwość
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:06, 20 gru 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Sebek a jednak zrealizowałeś śniegowe gwiazdy na trawniku u nas leje to by popłynęły...

U mnie też pada... Rano ich może nie być - ale co tam - przynajmniej w internetach zostaną
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:05, 20 gru 2014

Do góry
Sebek a jednak zrealizowałeś śniegowe gwiazdy na trawniku u nas leje to by popłynęły...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies