Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 22:06, 20 gru 2014

Marzena2007 napisał(a)
Sebek ponieważ u nas prawiewiosna będę Cię ze śnieżnymi gwiazdkami na trawniku kopiować!!!
Piękne dekoracje z mchem. Pokaż choinkę na zblizeniach, bom ciekawa tych kolorów z miedzią i złotem!

Zapraszam do mnie na bombkowo

Ja u Ciebie w wątku już od wczoraj czekam na choinkę

A zbliżenia choinki chyba nie będzie, ot zwykłe bombki U Ciebie za to każda z osobna jest piękna!!! Lecę jeszcze raz zobaczyć
Sebek 22:08, 20 gru 2014

Dorota123 napisał(a)
Zaglądam i cieszę oczy i zmysły.

Zmysły? Hmmm, u mnie mocno pracował węch, bo mech pachnie niesamowicie
Sebek 22:12, 20 gru 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Widzę że w tym roku elegancki minimalizm Piękne ozdoby Dla mnie jednak zawsze będziesz mistrzem w gwiazdkowaniu na trawniku Ozdoby mogę oglądać w każdej hurtowej ilości więc pokazuj Buziam

Gosiu, jestem coraz to bardziej oszczędny w ozdobach, ale minimalizm będzie dla mnie wtedy, gdy choinka będzie mieć tylko lampki i wszystko będzie w jednym kolorze - najlepiej szarym Na razie są stonowane barwy, tak jak lubimy w domu
malgorzata_s... 22:18, 20 gru 2014

Ja w tym roku miałam pomysła na ozdoby przejrzyste. Wiesz takie jak bańki mydlane.
No i szkło.Było już blisko, bo mam kilka i zawiesiłam ale moi jak to zobaczyli to uznali że choinka będzie wyglądać jak goła
Sebek 22:20, 20 gru 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ja w tym roku miałam pomysła na ozdoby przejrzyste. Wiesz takie jak bańki mydlane.
No i szkło.Było już blisko, bo mam kilka i zawiesiłam ale moi jak to zobaczyli to uznali że choinka będzie wyglądać jak goła

Mam na swojej choince przezroczyste bombki i rzeczywiście tak jest No cóż, kto co lubi
polinka 22:22, 20 gru 2014

Potwierdzam, mech ma wyjątkowy zapach. Do mnie kto nie wejdzie to każdy mówi, że lasem i grzybami pachnie Dekoracje masz genialne, czerwony to mój kolor na następne święta.
Milka 06:50, 21 gru 2014

Zaszalałeś ale i zimę sobie gwiazdkową wyczarowałes
Madziarzeszow 06:55, 21 gru 2014

Dekoracje z mchem piękne , ja sama w lecie patrzyłam gdzie u mnie w lasku rośnie i pilnowałam by do świąt został
Sebek 10:22, 21 gru 2014

polinka napisał(a)
Potwierdzam, mech ma wyjątkowy zapach. Do mnie kto nie wejdzie to każdy mówi, że lasem i grzybami pachnie Dekoracje masz genialne, czerwony to mój kolor na następne święta.

Już planujesz następne święta? Ja jeszcze planów na Sylwestra nie mam, a co dopiero święta 2015
Sebek 10:23, 21 gru 2014

Milka napisał(a)
Zaszalałeś ale i zimę sobie gwiazdkową wyczarowałes

Na razie deszcz pomaga mi je ciut zmywać Choć rano na dachu było ciut biało