Ja też, to dopiero posadzę, a potem już mi coś nie pasuje i przesadzam.Albo kolorem ,albo kształtem i znowu ...
Chyba tez walnięta jestem!!
U mnie też trochę na hostowej rabacie pustawo to w tym roku dosadziłam tulipanki,żeby nie było tak pusto
Do róż szałwia , latria też przetacznik, Lawenda - to mam.
ale i super pomysł dałaś i mi z tą Perovskia i z Ostróżkąmi
U mnie już nikt się nie puka....chyba...wiedzą, że walnięta jestem
Ja dzisiaj znowu przesadzałam. Jakieś żurawki i carexy.
I Ice Dance znowu posadziłam na rabatę...między hortki...żeby wiosną pusto nie było. Zobaczymy na jak długo tam zostaną...bo przeciez jeszcze parę dni temu mnie denerwowały
Do róż...szałwia? Liatra? Naparstnica? Ostróżka? Przetacznik? Lawenda? Perovskia? Jeżówki?
No Ewcia....tyle tego jest!!!
Kilka fotek od rodzicow - na zdjeciach tego nie widac, ale rozplenice sa mega wielie. Te na zdjeciu sa mi po pachy! Dzis taka jedna z tylow wytargalam i posadzialam obok roz, gdzie dodalam rozchodniki oraz szalwie kupione z ogodowiskowa zaloga, i do tego po obwodzie dodalam ice dance.
Piekno kolorkow psuje stylowa, biala podporka - tymczasowa dopoki nie kupia jakiejs drewnanej, mniej rzucajacej sie w oczy.
w rzeczywistości jeszcze większa młode sadzonki wyglądaja niziutko ale jak trawka się rozbuja to po kolana ale przetrwała moją suszę więc bardzo ją już lubię
Ela, czy tu na dole ta trawa to Ice Dance??? Wieeeeelka! ja w tym roku posadziłam kilkanaście i dziewczyny ostrzegały mnie, ze one spora rośnie ale dopiero po Twoim zdjęciu widzę jak bardzo spora Mi jakoś dziwnie zawsze kojarzyła się z taką niską trawką...