Remont? Ale suuuuper - nie wiem na jaką skalę, ale może chociaż Ty będziesz miała święta w wersji white - od pyłu i kurzu, ale najważniejsze, że white Buziam
Witam Was z sobotni wieczór Wczoraj dotarłem do domu i przez 2.5 tygodnia nie mam zamiaru nigdzie się ruszać - na szczęście poniedziałek i wtorek są dniami rektorskimi Ciągle działam z konserwacją powierzchni płaskich i dekoracjami, ale jestem na finiszu... Ciekawe co będę robić przez te przedświąteczne dni skoro tak niewiele do zrobienia mi zostało? Na pewno coś wymyślę Potem zapraszam na zdjęcia, właściwie ogrodowe, bo gwiazdki na trawniku już som
To są takie momenty, kiedy linia kolorystyczna biało-czarno-zielona jest zastępowana wyjątkowym kolorem, oznajmiającym, że nadchodzi całkiem inny czas. zieleń jest taka soczysta, a czerwień energetyczna i odświętna Dlatego czerwień.
Wiosną czy latem jakoś mnie nie zachęca, żeby ją pokaząć w ogrodzie, bardziej na wiosnę lubię żółty taki ciepły, słoneczny po tej zimie, zachęca do tego żeby wyjść i popracować. Już się nie mogę doczekać lutego
Sebek, dziękuję. Jakaś moda na pszczele ogródki i pszczele dekoracje się rozwija?
Wiecie, że plastry pszczele mają zawsze ten sam wymiar komórki? Niezależnie od tego, która robotnica - tkaczka go robiła? To jest właśnie niesamowite.
EDIT: mam białe papierowe jeżyki robione przez moją belle-mère. Zapraszam na prezentację w wigilię.