gierczusia
13:13, 20 gru 2014

Beatko " Bartek Luberda " mam nadzieję ,źe i na Twojej buzi magicznej cytrynie udało się wyczarować banana 
Ka1siu..nam tu Ciebie bardzo brak i cieszę się ,że świeta Ci zwabiły na Ogrodowisko
a jak Ci trochę radości przysporzyłam to sie cieszę podwójnie
ściskam mooooocno 
Kacha 123... Myślę ,źe nie tylko Ty takie objawy
cytrynowe mialaś ..w najgorszym wypadku zamkną nas wszystkie w wariatkowie w jednej celi ofkurs , bo będziemy miały ta samą chorobę 
.. A potem będą nam pokazywać po kolei różne cytryny i badać nasze reakcje 

Jolu Lojalna
.. Ja Ci powiem , z tym urlopem to była w tym roku niezła jazda..echhhh.. Szkoda gadać..a ja bardzo się cieszę ,że to tak wyszło, bo jak ju nawet mi moja klasa mówiła ,że ja zmierzła jestem , to znak , że pora na gruntowny wypoczynek bo mam juz tzw. ostatnie podrygi zdychającej ostrygi 

A w kwestii pokazywania " brzydkich rzeczy " w moim wątku to nie mam nic przeciwko ,dopóki tylko Szefowa uzna ,że wątek nadal kwalifikuje się jako " ogrodniczy "
.. Ściskam mocno

Ka1siu..nam tu Ciebie bardzo brak i cieszę się ,że świeta Ci zwabiły na Ogrodowisko

Kacha 123... Myślę ,źe nie tylko Ty takie objawy

Jolu Lojalna

A w kwestii pokazywania " brzydkich rzeczy " w moim wątku to nie mam nic przeciwko ,dopóki tylko Szefowa uzna ,że wątek nadal kwalifikuje się jako " ogrodniczy "