Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Urszulla 13:40, 18 gru 2014

Sebek napisał(a)
Jeszcze małe co nieco Jabłka z bombkami - mam nadzieję, że ptaszki je odróżnią

fajne doświadczenia na ptakach prowadziszha,ha

Wianki fajne, lubię proste rozwiązania, a wogóle na O. wszystko mi się podoba i to dopiero zmartwienie. Nie można chcieć wszystkiegopozdr.
lojalna_ 14:17, 18 gru 2014

Gwiazdy na trawie rewelacja Pomysłowosc Twoja jest oszałamiajaca
Sebek 17:14, 18 gru 2014

Ile razy Wam pisałem, że Was toffam? Takie miłe wpisy napędzają mnie do działania O wywoływaniu uśmiechu na twarzy nie wspomnę

Dziś uśmiech z mojej twarzy nie schodzi, bo mnie Pani profesor zwyczajna doktor habilitowana od matematyki pochwaliła A mnie przy tym nie było... Bo się spóźniłem pierwszy raz na zajęcia... Zresztą dlatego, że uczyłem się matmy... Tak czy inaczej należę do czołówki nielicznych osób, które mają zaliczenie z matmy - uff, lepszego prezentu na święta chyba nie można dostać Obym tylko zdał egzamin w pierwszym terminie... to już w ogóle będzie kumulacja Ehhhhh, na szczęście marzenia nic nie kosztują I z tym optymistycznym akcentem Was pozdrawiam - właściwie już świątecznie A co, kto ki zabroni?
Pszczelarnia 17:36, 18 gru 2014

Marzena2007 napisał(a)
Czyli sztuczny śnieg na trawnik mam dać w Wigilię?

Sebek:
Może po całości ogrodu nie, ale trawa w gwiazdki plus przyprószona choinka przed wejściem powinna załatwić sprawę

To ja proponuję zwapnować trawnik, będzie niejako podobnie, na pewno nie zaszkodzi.
Monic 08:10, 20 gru 2014

Sebuś, bardzo mi się podoba Twój wianek z jodły - prosty i piękny!!
Sebek 17:56, 20 gru 2014

Witam Was z sobotni wieczór Wczoraj dotarłem do domu i przez 2.5 tygodnia nie mam zamiaru nigdzie się ruszać - na szczęście poniedziałek i wtorek są dniami rektorskimi Ciągle działam z konserwacją powierzchni płaskich i dekoracjami, ale jestem na finiszu... Ciekawe co będę robić przez te przedświąteczne dni skoro tak niewiele do zrobienia mi zostało? Na pewno coś wymyślę Potem zapraszam na zdjęcia, właściwie ogrodowe, bo gwiazdki na trawniku już som
malkul 19:26, 20 gru 2014

Sebcio - i co sweterek będzie pasował ?
Sebek 19:37, 20 gru 2014

malkul napisał(a)
Sebcio - i co sweterek będzie pasował ?

Nie dojrzałem rozmiaru W razie czego ostatnio dorwałem sweter z COSa za bezcen to mi wystarczy
Sebek 19:52, 20 gru 2014

Trochę zdjęć - żeby nie było, że zapomniałem, że to forum ogrodnicze mam zdjęcia z ogrodu

Trawnik

Sebek 19:54, 20 gru 2014

I trochę dekoracji z domu