Danusiu, czy ten berberys z prawej strony można wyprowadzić na taki na pniu?
Ile musiałabym czekać , aż taki wysoki urośnie?
Pozostałe chciałam wkopać razem i zrobić z nich taką kulę jak z bukszpanu, da się?
Miałam na myśli to zdjęcie
Michał powiedział, że może włączy powiadamiania, a od czego to zależy - nie wiem. W każdym razie musi pracować a ja tego nie umiem zrobić bo to nie moja działka.
Tak jest czyli strony się przestawiają gdy są podublowane posty i ja czasem usuwam takie, wtedy strona się przestawia.
Poza tym zimą mieliśmy spammera chyba jakiś automat nawrzucał nam setki, setki postów spamerskich, które hurtem zostały usunięte. Nie tylko strony, ale nawet działy się poprzestawiały.
Dziewczyny znalazłam w realizacji Danusi, ilex crenata Goldem Gem , bo myślę, że to może być żółty pas , ale nie wiem co to za trawa za nim na zdjęciach
Danusiu, czy to cebulice? Piękne, jak długo kwitną?
Kupiłam już kilka różyczek i zgodnie z Twoją sugestią dot. kącika różanego i ku uciesze mojej będę je sadzić na nowej rabacie.
Postarałam się też sama coś narysować. Jeśli będziesz mogła zajrzyj proszę do mnie na str.19, 23, 24 - kombinujemy, kombinujemy ale potrzebuję pomocy, czy tak może być? Część roślin już tam jest ale ponieważ są od niedawna, można je jeszcze poprzesadzać.