Kwadracik wczoraj przycięty
Róża okrywowa NN , która co roku mnie zachwyca - kwitnie jak szalona, nie trzeba kopczykować, nie trzeba obrywac kwiatków
w nogach ma gożdziki i carexy (kostzrewy w tym miejscu nadmiaru wody nie wytrzymały)
i dzisiaj
lubię tę mgiełkę kostrzewy - odrost po cięciu. W sezonie nawet nie widać kul bukszpanowych, a kulki ponieważ były radykalnei cięte, niewiele przyrosly
Busy zaraz odpowiem ale narazie pogoniono mnie do zrobienia zdjeć, bo za dużo gadamy
Zobacz moją runiankę 2 lata temu
i dwa dni temu
Dosadze ją wzdłuż całego brzegu
Ewa z rozwaloną kostką brukową po akcji najpierw przeciekania szamba a potem odkopywania rury kanalizacyjnej? Z chwastowiskiem? Ja nie chcę powrotu do przeszłości
Wilcza ja też w biegu, dlatego dzisiaj zwalniam, nic nie tnę po 10 godz mega intensywnej pracy mam dzisiaj lenia ogrodowego... Miało padać a tu wstrętnie słońce świeci
Ja od 12 lat próbuję okiełznać busz kontrolowany najpierw w poprzednim ogrodzie i teraz w nowym z róznym skutkiem na różnych rabatach
A Ty już latem będziesz miala busz, rabaty niesamowicie wypiękniały. Pooglądałam sobie wszyściutkie zdjęcia. Czekam co szefowa Ci podpowie z nową rabatą
Ps. Tojeść masz piekniejszą niż moja moja miala podżółkniete liście
Ja mam takie jedno miesce gdzie mi zamiera runianka... I zupełnie nie wiem dlaczego, trzeci rok i nie dają krzczki rady. W innym miejscu rosną jak szalone. Tylko nie lubi palącego słońca, wczoraj mi ją lrzypaliło, częśc liści calkiem brązowa po 4 dniach palącego słońca i temepratur +33 stopnie. Dzisiaj ją przytnę i znów będzie szalała. Runianka lubi cięcie, wtedy się ładnie zagęszcza.