Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 00:10, 12 cze 2014

Zielona napisał(a)
Aniu - Twoja ciachnięta róża to Pastella, a nie Pomponella Wiem, że zawsze Ci się mylą te nazwy a u mnie akurat Pomponella pokazała oblicze, więc... mimo zgrzytu kolorystycznego, którego nie zauważam, podziwiam Twoją Pastellę

Upss masz rację.. byłam u Ciebie i mi w głowie został Pomponella, a ja mam i tę i tę
A t o Elmshorn.. na w pewno

Mala_Mi 00:16, 12 cze 2014

elzbieta_g napisał(a)
muminek przesłodki rekinek w wodzie i mały chichotek z misiem
żałuje, że mnie nikt za szczenięcych lat nie nauczył pływać i już się nie nauczę bom za stara

Napiszę krótko.. pitolicie Hipolicie.. moja mamę (po 70-tce ) uczę pływać
A ty to koza jesteś.. .by nie napisać że siksa.

Ja uczyłam sie pływać w szkole średniej.. bo mi potrzebne było do.. nauczyłam sie w krótkim czasie ... i jak mi powiedzieli, gdybym płynęła u facetów też bym miała najwyższą notę .. Lat mamy tyle na ile sie czujemy.. ..

Widok ogólny .. młodego ogrodu, co ma tendencje do postarzania sie ... moje przeciwieństwo..

Zielona 00:17, 12 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)

Upss masz rację.. byłam u Ciebie i mi w głowie został Pomponella, a ja mam i tę i tę

A t o Elmshorn.. na w pewno

Jest obłędny. Oglądałam go na wcześniejszych fotkach i pomyślałam, że wygląda jak fotomontaż. Jakby ktoś wyciął najpiękniej kwitnący fragment i powielił go... Ale wiem, że ta róża kwitnie w Rzeszowie i zazdroszczę tym, którzy wkrótce zobaczą ją na żywo
Mala_Mi 00:18, 12 cze 2014

kitek81 napisał(a)
Muminek przesłodziachny, aż przyćmił piękno ogrodu

Oj tam , oj tam.... jak dziecko.. trochę musztard i jest do zjedzenia.. ale śmiechotek to on jest..

Mala_Mi 00:22, 12 cze 2014

Zielona napisał(a)

Jest obłędny. Oglądałam go na wcześniejszych fotkach i pomyślałam, że wygląda jak fotomontaż. Jakby ktoś wyciął najpiękniej kwitnący fragment i powielił go... Ale wiem, że ta róża kwitnie w Rzeszowie i zazdroszczę tym, którzy wkrótce zobaczą ją na żywo

Oj tam, oj tam... trochę kilometrów i po problemie... a potem ZONG

Idę spać..

To daje zawsze Konstancji... ale jaj nie ma.. to daje dla Ciebie.. ona obejrzy osobiście.. a Cię zapraszam...

Aleja Konstancji w czerwcu.. fajna

grembosia 00:23, 12 cze 2014

Aniu, roślinki piękne, ale najwspanialszy Muminek- Rekin. Nasz mniej chwytny...

Zielona 00:33, 12 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)

Oj tam, oj tam... trochę kilometrów i po problemie... a potem ZONG

Idę spać..

To daje zawsze Konstancji... ale jaj nie ma.. to daje dla Ciebie.. ona obejrzy osobiście.. a Cię zapraszam...

Obejrzałam. Dziękuję. Za fotki i zaproszenie Może urządzę kiedyś sobie pielgrzymkę do Rzeszowa Szkoda, że to aż tyle km... bo ja niestety tylko kolejową droga bym mogła... a to już wyprawa... Może kiedyś uda mi się zabrać z kimś w Wielkopolski Wtedy odpracuję moje prezenty plewiąc Twoje rabaty

No i idę spać... a miałam już dzisiaj tylko swoje fotki wrzucić i zmykać...
barbara_kraj... 00:45, 12 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)

Aleja Konstancji w czerwcu.. fajna

Mało fajna, przepiękna! I jeszcze ta gra światła i cieni!
Tess 00:54, 12 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)
I pierwsze zapasy z misiem. Walka wygrana... a mnie brzuch od śmiechu boli... a jakie dźwięki przy tym były...

Z pszczoła walka był łatwiutka

Anek, Twoje komentarze są rewelacyjne! działają na wyobraźnię

Przybiegłam pomachać Muminkowi.

Jest rozkoszny.
Madzenka 07:09, 12 cze 2014

Buziam Muminkową rodzinkę. Nieczasowa jestem zatem dawaj duuuużo fotek