W moim małym ogródeczku - Dorota
23:02, 10 maj 2019
Nie to nie jest odpowiednie miejsce na kałużę. To strona południowa i tam jest bardzo gorąco woda by mi tam ciągle zieleniała. Wykopany jest już dołek przy altanie, tam jest sporo cienia i będę mogła obserwować z altanki przylatujące ptaki. Jutro zrobię zdjęcia, dziś już nie miałam weny do latania z aparatem.
Moje róże też są fajne, ale sąsiadki mają więcej pędów bocznych, są lepiej zagęszczone a to wynika z lepszego nawożenia. Ja niby sypię dwa razy w sezonie nawóz pod róże, ale moje nie są takie dorodne. Bardzo mi zależy na moich różach Lagunach, a one takie jakieś łyse są, jak porównuję podpórki u sąsiadki to moich jest 1/3 tego co za ogrodzeniem.
Moje róże też są fajne, ale sąsiadki mają więcej pędów bocznych, są lepiej zagęszczone a to wynika z lepszego nawożenia. Ja niby sypię dwa razy w sezonie nawóz pod róże, ale moje nie są takie dorodne. Bardzo mi zależy na moich różach Lagunach, a one takie jakieś łyse są, jak porównuję podpórki u sąsiadki to moich jest 1/3 tego co za ogrodzeniem.