Mi pasują hosty (z tych jaśniejszych), może ze dwie kosodrzewiny, berberys ok ale nie w kulkę tylko płożący (między te kosodrzewiny)
Juzia ma rację - sporo masz tam zimozielonych - nie będzie pusto zimą
Ale ... ja się nie znam
O to samo Cie chciałam zapytac....ja juz intensywnie mysle o trawniku, tyle sie naczytałam a informacje czsami wykluczaja sie .....boje sie fest ale trzeba sie za to zabrac bo syf mam z tej swiezej ziemi straszny
Dziękuję za rady
U mnie sprawa jest dziwna bo mam takie zestawienie chwastów: koniczyna i babka zwyczajna ... a czytam, że koniczyna jest kwasolubna zaś babka lubi glebę zasadową. O co tu chodzi?
1szt na m2 to nie jest dużo, ale wykopałaś takie 2-3 letnie "na moje oko" a są jeszcze mniejsze, pewnie w tej chwili głębiej, a poza tym mniej widoczne bo wielkości ok 5mm. Jeśli tylko fundusze pozwalają kupuj coś żeby to zwalczać Powodzenia Trzymam kciuki
Chciałam prosić żebyś mi przypomniała jaką trawą mnie obdarowałaś ... bo oczywiście uleciało ... ale czytam, że gorączka Cie dopadła Współczuję i życzę szybkiego powrotu do zdrowia Trzymaj się cieplutko
Kasiu
Jakie stosujesz ekobordy? chodzi mi o wymiar Potrzebuję oddzielić żwir od trawy
A tak w ogóle ... pięknie sobie radzisz nie chcę wiedzieć ile to kosztuje ... ale jest cuuudnie ... a będzie bajecznie