Niesamowity Twój klon. Zmotywowałaś mnie i zrobiłam "wypasione" miejsce dla klona- muszę kupić drugiego garneta. Nie odpuszczę!
Może tym razem mu się spodoba
Moja jedna roża kupiona i posadzona ze 2 miesiące temu chyba też się nie przyjęła. Coś tam zielonego wypuszcza ale zaraz to usycha. Sadzonki dostałam marne więc może to nie moja wina.
Dziś udało się wyskoczyć do ogrodu. Mróz poszedł bokiem, udało się podlać, i co nieco posadzić.
Może w tygodniu jeszcze się uda bo trochę pracy jeszcze jest. Kwitnie skimia - prezent od Bogusi z zacienionej
Przepiękny ogród w każdym calu
Dużo kolorkowi, dużo roślin.
Super ta twoja wiosna wygląda
Tulipanów jeszcze sporo.U mnie też jeszcze kwitną i cieszą
pozdrawiam Gosiu
Piękna ta twoja świdośliwa.Ciekawa jestem , jaka moja będzie i ja będzie rosła.Na razie malutka.
Piękne magnolie te białe tulipanki.
I cały przedogrodek.
Ja niebieski lubię w kwiatach, ale tkaniny jakoś nie widzę, muszę zrobić test i zawieźć coś w tych kolorach i zobaczyć to w naturze. Może przekonam się do kobaltu
Nigdy nie miałam wzorzystych poduch, dlatego moja myśl pobiegła w tym kierunku, jak szaleć to szaleć
Dzisiaj znalazłam super amarantową tkaninę w 3mm białe kropeczki , z daleka wygląda jednokolorowo z bliska słodko i romantycznie. Może się skuszę?
Ale nie czas na to, mam inne wydatki i to wcale nie małe, a poza tym wakacje na horyzoncie...
Póki co mam te jasne poduchy i w tym roku innych raczej nie przewiduję chyba, że mi coś odbije
Posłucham Dziękuję!
Foty u mnie rzadko są to fakt, ale i gospodyni ze mnie marna.
Po prostu jakaś jestem zawsze w niedoczasie, nie mam czasu śledzić na bieżąco innych wątków a co mówić o prowadzeniu swojego.
Liczyłam,że w tym tygodniu ogarnę ogród ale pogoda miała swoje plany i nie wszystko udało się zrobić, może to i dobrze, bo była chwila żeby odpocząć w domu.
Przeraża mnie perspektywa walki z tą ćmą bukszpanową jakby nie patrzeć mam sporo bukszpanów.
No t o teraz kilka fotek, póki jeszcze zieloniutkie