No to piękny urlop Was czeka, też marzymy o tym kierunku ale ja mam troche obawy o bezpieczeństwo no i upały Masz racje Irenko w słoncu zaraz piękniejsze, teraz coraz więcej koloru a u mnie misz masz tylko w tym roku jakoś bardzo nierówno zakwitają rodki i azalie. Za to już róze o dziwo zaczynają. Byłam dzisiaj w ogrodniczym ale nie mieli piwoni takich jakbym chciała, ale auto ful wypełnione haha kolejnego rodka, róze, lawendy i jednoroczne Marek mi wczoraj sowe kupił do ogrodu
Może ziemia nie jest odpowiednia, u mnie zacienione pod sosnami, chodz musze przyznac, ze te w słoncu maja najwięcej kwiatow i co roku. Dosyc juz dużo ich mam, no i dzis dokupiłam kolejnego ale chce jeszcze Królową Jadwige, moja ulubiona do tej pory to Francesca i Calsap.
Fajnie by było, bede tez miec wnusie pod opieka ale jakos znajde czas na nasze spotkanie Ula, zobacz rodkowa ta nowa jak ona rosnie jak szalona, juz miejsca brak, tylko tam malo slonka to tez kwitnienie mniejsze ale cieszy bardzo.
Ale tylko czesc widac na tym zdjeciu.
Elaty bardzo ładnie u mnie rosną i bardzo je lubie, bo lubie tez ten kolor.
Ostatnio Basiu tne co co jesien, bo szybko rosnie ale tez i smieci bardzo, jak kiedys przeszla ta wichura przez ogród to cud, że auta nie uszkodziła bo bardzo ją połamało. Mam sentyment do niej
Bardzo teraz kolorowo w ogrodzie, mokro, parno to i trawsko rosnie jak szalone, wczoraj znowu pół dnia ciełam bo zarasta szybko, że przejśc sie nie da