Tak miałam zrobić. Problem jest tylko z mleczem bo on korzenie ma długie. Dzisiaj w akcie desperacji spryskałam je octem Zobaczymy czy to coś pomoże. Resztę będę wydłubywać ostrożnie pazurkami. Dziękuję za pomoc.
Chciałam zapytać jak długo wytrzymują takie skrzynie? Z jakich desek powinno sie je wykonać? Czym praktycznym dookoła wysypać ziemię, na której będą stały, żeby nie było chwastowiska? Korą?
Danusiu, z mniejszymi chwastami to rzeczywiście nie ma problemu. Pazurkami wyciągnę. Tak jak Ania napisała, nie wiem jak poradzić sobie z mleczem. Bo on pazurkami nie daje sie wyciągnąć. Bardzo długie korzenie ma
Dzisiaj w akcie desperacji spryskałam mlecz roztworem octu. Zobaczymy co z tego będzie.
Super ,Babcia Jasia wygląda jak kwiat.Wszystko bedzie dobrze ,na wiosne wszyscy lepiej sie czujemy .Słoneczko świeci i ptaszki sie wydzieraja wszystkim lepiej na duszy. U nas tez pieknie dzisiaj było .
To świerk kłujący (srebrny to nieprawidłowa nazwa). Tak, urośnie ogromny i zderzy się z domem. Będzie kłopot. Działka jest mała, świerk bardzo brzydnie potem i sypie igłami,. pozbądź się go. Oddaj najlepiej, niech się ktoś cieszy. A potem będzie się martwił.