Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

MIKRO ogród 2.0 - czyli szewc bez butów chodzi 21:45, 06 lis 2014

Do góry
Wreszcie pełnoprawna jesień.
Podstawowe, a nawet nadprogramowe czynności życiowe zachowuję

Wrzucam trochę pisma obrazkowego, ale jak przeglądnęłam pobieżnie swój wątek, to doszłam do wniosku, że dziś nasadziłabym swój ogród zupełnie inaczej... drzewa, obwódka z bukszpanu, cebulowe, róże i trawy - koniec... Każdy musi na swojej skórze tego wypróbować Mam jeszcze przed zimą w planach parę pilnych poprawek i prac wykończeniowych, bo na wiosnę to kto wie co będzie

Sebek - wiesz, że jak wracasz do domu to jest to w moim kierunku? Taka sugestia

,,Ogniste" Amanogawy, już nie mogę się doczekać, aż się rozrosną...

Równie ognisty grujecznik (cieszę się, że po letnim ususzeniu, jednak parę listków zostało - te suche pachną! )
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:38, 06 lis 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Uff
nie myślałam, ze to takie pracochłonne....
i naszła mnie refleksja... że dawno na tej rabacie zmian nie robiłam....

Z tego co widzę perovskie dzielnie rosną w jednym miejscu już dość trochę... Niesamowite to jest, że się uchowały przed łopatą

Każda wersja świetna Choć ostatecznej pewnie nigdy nie doczekamy

I nie pochwaliłaś, że opaska wokół domu dostała żwirek, choć ta kostka rozrzucona w artystycznym nieładzie ograniczona sama sobą już w wersji od lenijki też była spoko Ale teraz jest lepiej
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:19, 06 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

W piwnicy....no fiesz!!!! W salonie albo najlepiej na płocie, by wszyscy widzieli
A format na dyplom w sam raz...Ja dziś dałem do druku sentencje na ścianę - format A1 - duuuuże to
Zmierzyłam A3, na płocie to musiałabym zalaminować by się jeszcze bardziej nie zniszczył...
Ogród Magdalenka 20:07, 06 lis 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Sebek jechać

Jak Pani Dyrektor każe to musss
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:59, 06 lis 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

hahaha już dzisiaj Marcie mówiłam, że go oprawię i powieszę w piwnicy

W piwnicy....no fiesz!!!! W salonie albo najlepiej na płocie, by wszyscy widzieli
A format na dyplom w sam raz...Ja dziś dałem do druku sentencje na ścianę - format A1 - duuuuże to
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:54, 06 lis 2014

Do góry
alinak napisał(a)
Ło matko o jedzeniu piszą a ja zapomniałam o kolacji....ogrodowisko mnie wykończy ...znowu musze wziąć urlop od kompa . proszę dokładnie Agnieszka ..a może do ciebie wpadnę .

Sebek ja proponuje fotki na zaś rzucać na pendriva , to jest dobry sposób .
tulipanki dzisiaj jeszcze dokupiłam ..mmmmm miodzio same nowości . kurcze jeden to wygląda jak karczoch . w sumie 50 st.a co myślisz o gigantach czosnkach w tych kulach bukszpanowych ...kupiłam 7szt. ale zastanawiam się czy znowu nie zaciapię .a dopiero egzemplarze usuwałam

Same nowości? Będziemy mieli co podziwiać wiosną Ja cebul już niet - mam inne wydatki

Czosnki w kulach bukszpanowych niby by powalały, ale biorąc pod uwagę ich zasychające liście nim zdążą zakwitnąć wkopałbym je w byliny U mnie tak były posadzone w zeszłym roku, jak kwitły powalały, a bylinówka pochłonęła ich brzydkie liście, że niemal w ogóle widać ich nie było Liści, nie czosnków - bo one są rzeczywiście gigantyczne

Chyba, że posadzisz je w donicach, a po kwitnieniu wyjmiesz je z ziemi i tyle U mnie położenie nogi w rabacie graniczy z cudem, więc o doniczkach nie ma mowy

Też idę zrobić kolację, bo od tych amputowanych paluchów zrobiłem się głodny
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:47, 06 lis 2014

Do góry
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:47, 06 lis 2014

Do góry
gusiarz napisał(a)
Ale jaki efekt wizualny!

W to nie watpię Ciekawe jaka byłaby reakcja dzieci, które w Halloween przyszły by po cukierki, a Ty byś wyskoczyła z odciętymi palcami Pewnie jak na filmie Wardęgi z zombie Swoją drogą świetne, ale nie chciałbym doświadczyć na sobie takiego ataku

Pozdrawiam serdecznie zaglądających i zostawiam brzozy rosnące po blokiem - u mnie w ogrodzie niestety nie mam na nie miejsca, ale w Katowicach zaglądają mi do okna, więc kocham jak własne

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:38, 06 lis 2014

Do góry
Ło matko o jedzeniu piszą a ja zapomniałam o kolacji....ogrodowisko mnie wykończy ...znowu musze wziąć urlop od kompa . proszę dokładnie Agnieszka ..a może do ciebie wpadnę .

Sebek ja proponuje fotki na zaś rzucać na pendriva , to jest dobry sposób .
tulipanki dzisiaj jeszcze dokupiłam ..mmmmm miodzio same nowości . kurcze jeden to wygląda jak karczoch . w sumie 50 st.a co myślisz o gigantach czosnkach w tych kulach bukszpanowych ...kupiłam 7szt. ale zastanawiam się czy znowu nie zaciapię .a dopiero egzemplarze usuwałam
Ogród u stóp klasztoru 19:16, 06 lis 2014

Do góry
Ja ostatnio czyściłem schody szczoteczką z cifem, ale to z mchu, a nie kleju... Może spróbuj

Red Baron i stipa - no boskie połączenie!
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 18:31, 06 lis 2014

Do góry
Danusiu, mam nadzieję, że nowy budynek będzie cały ze stali i szkła, bo wtedy ogród będzie się odbijać w tych powierzchniach i zyskasz nową "przestrzeń"
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:01, 06 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Coś czuje, że za chwilę Madżen nas pogoni i wyprzedaży nie będzie...

Może w złości rzuci kilkoma doniczkami Za płot oczywiście...
U mnie też jesień późniejsza niż poprzednie lata, ale tak dobrze jak ty nie mam... liści coraz mniej, a po halnym to zapitlam ze zbieraniem... pizga strasznie....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 16:27, 06 lis 2014

Do góry
Coś czuje, że za chwilę Madżen nas pogoni i wyprzedaży nie będzie...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:53, 05 lis 2014

Do góry
Alinko, to ja sobie ostrze ząbki na donice Marzenki i Sebek też się podpiął

a o halnym dzisiaj słyszałam w radiu , "że wiater był straszny Pani … "

ja się boję wiatru …
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:57, 05 lis 2014

Do góry
noemi napisał(a)
Marzenko, kiedy planujesz wyprzedaż garażową donic? ta duża biała z kulką jest moim faworytem hihihi…

a zdjęcia poglądowe super zimą robię porządek w swoich fotkach ,żeby móc porównywać …

buziak

To ja biorę tą drugą - tylko w cenie promocyjnej poprosimy, a nie oryginalnej Pamiętasz, że w razie wyprzedaży masz mnie wpuścić przed otwarciem?

A ta jesień we Wrocławiu to chyba nie nadejdzie...Po lecie przyjdzie zima i tyle
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:53, 05 lis 2014

Do góry
Mmmmm - brzmi apetycznie
Postawić trawkę nad i... 20:40, 05 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Dziwne - w Katowicach dziś "prawielato" było Musiałem kurtkę ściągnąć, bo za ciepło

...a widzisz Sebek...u mnie nie prawie tylko lato, za to z halnym w tle...ja po dwukrotnym złamaniu nogi mogę bez tv pogodę przepowiadac...
...ale Ty w mieście, między biurowcami drapaczami to pewnie nie poczules wiatru
Ogród Magdalenka 20:26, 05 lis 2014

Do góry
To samo miałam napisać Sebek , dam Ci cynk na wiosnę
Miejsko & sielsko 20:06, 05 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Pewnie ten JEDEN listek z trawnika już dawno posprzątałaś

Hahahaha dobre

Ogród Magdalenka 20:05, 05 lis 2014

Do góry
Sebek jechać
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies