Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Sebek 20:57, 05 lis 2014

noemi napisał(a)
Marzenko, kiedy planujesz wyprzedaż garażową donic? ta duża biała z kulką jest moim faworytem hihihi…

a zdjęcia poglądowe super zimą robię porządek w swoich fotkach ,żeby móc porównywać …

buziak

To ja biorę tą drugą - tylko w cenie promocyjnej poprosimy, a nie oryginalnej Pamiętasz, że w razie wyprzedaży masz mnie wpuścić przed otwarciem?

A ta jesień we Wrocławiu to chyba nie nadejdzie...Po lecie przyjdzie zima i tyle
baraga1904 21:20, 05 lis 2014

...ja tam na zimę wcale nie czekam, może jej nawet wcale nie być...obawiam się jednak ze jak nadejdzie to od razu z wielką pompą czyli -20...i to bez śniegu...- to było pesymistycznie...optymistycznie - zapowiadają ciepła zimę wiec może ten moj zielony dach jakoś da radę
...wyprzedaż planujesz? Buuuu, mam tak daleko a już niektórzy zamówienia złożyli
alinak 21:40, 05 lis 2014

no to u nas niestety już wszystkie liście w żółci i opadają niemiłosiernie . wczoraj zbierałam kosiarka a w nocy Halny tak mi narozrabiał że cały ogród w liściach na powrót .ale Wrocław to co innego ..
a cóż to słyszę zmiana donic ,czy co ? co znowu wymyśliłaś?, przecież te są piękne

ogród pomalutku patyną się pokrywa ..i tak lubię ...
noemi 21:53, 05 lis 2014

Alinko, to ja sobie ostrze ząbki na donice Marzenki i Sebek też się podpiął

a o halnym dzisiaj słyszałam w radiu , "że wiater był straszny Pani … "

ja się boję wiatru …
WilczaGora 22:45, 05 lis 2014

Marzena2007 napisał(a)
Wilcza - tak trzymam

Mala Mi - ja dam rade, oby do Świat i Alp Francuskich , slonce i śnieg gwarantowane muszę wpaśc na wątek spotkanie na nartach

a kiedy będziesz we Francji ? nasi przyjaciele mają tam zimowy dom i też się wybieramy jak zwykle w grudniu, jeszcze przed Austrią...daj znać co, jak i kiedy pls...może się jakoś zgadamy ...
gruba_dynia 08:06, 06 lis 2014

Dla porównania napiszę, ze na Podlasiu nie ma już prawie liści na drzewach, kolorowe były przez chwilę, ale przymrozki które były w październiku spowodowały że wszystko się osypało. Trawy ozdobne robią się suche a hortensje mają już mocno brązowe kwiaty. Zazdroszczę długiego sezonu letniego
ana_art 09:13, 06 lis 2014

no to komitet kolejkowy się utworzył
Wczoraj mój Maciek pokazywał mi pewien sklep który wypuszcza limitowane kolekcje butów i kolejkę nocną młodych ludzi, którzy zapisują się na karteczkach i mają możliwość zakupu jednej pary butów. Ci którym uda się kupić później robią współlną fotkę z łupami przed sklepem

Zatem jak uda Wam się zakupić donice na wyprzedaży to poprosimy o fotkę z łupami
kamasja 09:32, 06 lis 2014

A Madżenka ma niezłą kolekcję-ja te czerwone z domku poproszę, ale chyba Ci się jeszcze nie znudziły
kasia_w 09:43, 06 lis 2014

Marzena ja też się piszę na wyprzedaż donicową. Wystawisz swoje okazy??? czekam
Pszczelarnia 10:03, 06 lis 2014

Czyli donice w myślach, zdjęcia obiecane, malinówka nie dotrwa świąt, plany relaksacyjne są, carexy zmienią miejsce i magnoliowa będzie wykończona (chcesz carexy pod magnolię? - a ja je miałam wysadzić właśnie wiosną), będą zdjęcia domowych roślin dla Sebka i pokaz metamorfozy jednej rabaty. To ja czekam.