Takie delikatne a tak urokliwe i co mi się podoba bo białe, a ja w bieli sie zakochałem ostatnio
Piękne fotografie i cały ogród jak od linijki i od cyrkla malowany i rozplanowany.
Kiedy tu jestem to zawsze zamykam oczy i wyobraźnia maluje cuda, i przenoszę się w myślach do Szefowej ogrodu . A jak otwieram oczy to mnie już tam nie ma a w głowie ciągle szumi bukszpan i kwiaty
A te wianki to niema o czym mówić - Dopracowane i takie cudne.
Podziwiam i często tu jestem ale nie pozostawiam śladu bo nie wiem co pisać
Pozdrawiam Piotr z ogrodu żwirowego
Zapomniałam narysować, że po prawej stronie będzie budynek gospodarczy. Zastanawiamy się jeszcze czy nie połączyć go z drewutnią aby stworzyć całość. Dlatego na razie zaplanowałam tak - ale do zastanowienia oczywiście. Masz Danusiu rację, że gdyby po prawej nic nie budować, to altana powinna być właśnie tam.
Czy Twoim zdaniem rabaty, tak na oko, mogą być?
Można zrobić wymurowane grządki, jednak najpierw musisz się dowiedzieć czy możesz znowu dodatkowo obciążyć stropy garażu. Z tego co wiem, pewnie nie więc pozostaje zakup małych tui, których wysokość bryły korzeniowej nie jest wyższa niż 30 cm. Wtedy rozgrzebiesz ziemię i wsadzisz. Nadmiar ziemi usuniesz. Bo musisz jeszcze podsypać ziemi lekko kwaśnej do iglaków.