Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Gardenarium 09:26, 21 mar 2016

Gosia przyznała się, że to paznokcie przyklejane hehehe Dlatego je sfotografowałam

Instagram Ogrodowiska
margaretka3 09:33, 21 mar 2016

Jakie piękne te wianki. I jakie one duże Jak je trzymacie, to widać proporcje Ale pewnie o to chodziło - im większe wianki, tym większy i dłuższy relaks
Malgosik 11:08, 21 mar 2016

Gardenarium napisał(a)
Gosia przyznała się, że to paznokcie przyklejane hehehe Dlatego je sfotografowałam

Ha ha ha
To też dobry sposób na ładne paznokcie.
Ale jak już pójdzie "w pole" to i przyklejonych paznokci nie da się utrzymać
Gardenarium 14:21, 21 mar 2016

margaretka3 napisał(a)
Jakie piękne te wianki. I jakie one duże Jak je trzymacie, to widać proporcje Ale pewnie o to chodziło - im większe wianki, tym większy i dłuższy relaks

To też, ale najbardziej to chodzi oto, że mam duże drzwi, z oknami po bokach i u góry też. Dlatego wianek musi być proporcjonalny.

Instagram Ogrodowiska
Iwk4 19:54, 21 mar 2016

Piękne wianki. Ja lubię takie delikatne, subtelne, dlatego ten Danusi mi bardziej przypadł do gustu
Podkład z brzozy świetny. Czy to muszą być takie miękkie gałązki?
Pszczelarnia 20:31, 21 mar 2016

Piękne wiankowanie. Wianki urocze. Gosi taki barokowy a Twój strzelisty, lekki. Oba piękne.

Danuś ratuj, czy wg Ciebie miłorząb pasuje jako drzewo do żywopłotu z laurowiśni (to jest raczej taki parawan z laurowiśni 5 szt. wys. 140 cm wzdłuż ogrodzenia)? Jeśli tak, to należy drzewko posadzić za żywopłotem czy przed żywopłotem, czy w żywopłocie czy obok tego szpalerku? Bo nie wiem, jak wybrnąć z tego?
Flower1 20:34, 21 mar 2016

Danusiu mam pytanko ,kupiłam pergole -bramke i chce posadzic po obu stronach Rosarium Uetersen ,zastanawiam sie czy nie dac po dwie z kazdej strony..co myślisz? czy to bedzie za duzo?
Piotr_ 20:51, 21 mar 2016

Gardenarium napisał(a)

Takie delikatne a tak urokliwe i co mi się podoba bo białe, a ja w bieli sie zakochałem ostatnio

Piękne fotografie i cały ogród jak od linijki i od cyrkla malowany i rozplanowany.
Kiedy tu jestem to zawsze zamykam oczy i wyobraźnia maluje cuda, i przenoszę się w myślach do Szefowej ogrodu . A jak otwieram oczy to mnie już tam nie ma a w głowie ciągle szumi bukszpan i kwiaty

A te wianki to niema o czym mówić - Dopracowane i takie cudne.

Podziwiam i często tu jestem ale nie pozostawiam śladu bo nie wiem co pisać
Pozdrawiam Piotr z ogrodu żwirowego
martaibartek 21:03, 21 mar 2016

Cudowne wianki. I jeden i drugi piękny!
Gardenarium 23:47, 21 mar 2016

Iwk4 napisał(a)
Piękne wianki. Ja lubię takie delikatne, subtelne, dlatego ten Danusi mi bardziej przypadł do gustu
Podkład z brzozy świetny. Czy to muszą być takie miękkie gałązki?

To jest podkład z lipy

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies