Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:52, 29 paź 2014
Do góry
Zapiszę sobie ten Dursban na opuchlaki w razie "W". Może ktoś z tu zaglądających ma skuteczny sposób na mączlika szklarniowego, który zaatakował mi ogród? Pryskałam herbatką tymiankową, mało co pomogło, teraz dostały Mospilan, mam wrażenie, że one tylko przefruwają na inne rośliny. Mazan i Waldek pisali mi, że ciężkie są do wytępienia, ale może komuś się udało?
Sebek, rozumiem ból po stracie zdjęć, sama też nie robię kopii. Chyba zainwestuję w dysk przenośny. Ściskam cieplutko!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:27, 29 paź 2014

Do góry
Sebek dobrze, źe masz forum, wszystkie zdjęcia ogrodu masz TU
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 19:19, 29 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Na tez Cię wywołam do tablicy, bo podwójnego focha strzelam Pierwszy to za ukrywanie spotkań w ogrodach (jogę jestem w stanie wybaczyć, że fotek nie ma). A drugi foch dlatego, że nie pisałaś nigdy jak wygodny jest Eames Kupiłem sobie go do biurka i nie zamieniłbym na żadne inne krzesło - w wyglądzie jeszcze lepszy Zawsze się do niego uśmiecham Choć nie wiem czy powinienem o tym pisać, bo można to uznać za podstawę wysłania mnie do czubków... A nawet jeśli to Eames i tak jedzie ze mną Pozdrawiam

Sebuś
To ja do czubków pójdę z Tobą, bo też kocham Eamsowe krzesła i nie tylko

Dla mnie są bardzo wygodne, ale zimą podkładam sobie małą podusię pod pupsko, bo trochę zimne som….
Teraz planuję jeszcze zakup bujanego fotelika dla mojego małego.
Sebciu, wiedziałam, że coś się święci, bo na pinku się śledzimy
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 19:02, 29 paź 2014

Do góry
Ania ma rację - Twój ogród jest jak z bajki Cudowne zdjęcia
Z miłości do bukszpanów... 18:58, 29 paź 2014

Do góry
Dynia na bogato - tego jeszcze nie było Ale donica ze storczykami boska - wolałbym patrzeć na nią niż na telewizor
MIKRO ogród 2.0 - czyli szewc bez butów chodzi 18:55, 29 paź 2014

Do góry
Ozz napisał(a)
Heh jestem na wiecznym niedoczasie teraz

Nom dziewczyny... wizyty u seksuologa też bym się bała... zwłaszcza po tym jak na zajęciach ,,odszyfrowywania" ukrytych znaczeń dziecięcych rysunków narysowałam na moim drzewie dużą dziuplę i to jeszcze ze zwierzątkiem w środku!

Skrótowo - żyję, oddycham, kombinuję i to by było tyle z najważniejszych wiadomości

Ciekawe jakie zwierzątko... Pewnie wąż

Mam nadzieję, że nadal zachowujesz podstawowe czynności życiowe, choć dziwię się, że odwiedzanie ogrodowiska jeszcze Ci nie weszło w ich kanon - bo ja bez forum to funkcjonować normalnie nie mogę

Macham - jutro będę z bliska, bo do domu przez Krk wracam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:26, 29 paź 2014

Do góry
Agata, jeśli te turzyce przetrwają zimę to będą wszędzie Bo urosły z nich piękne kępy i będę je dzielić A fotki nadrobię, ale żal tych kilku tysięcy co były gotowe do wgrywania Przynajmniej wątek nie będzie szybko rosnąć w strony, bo będą tylko bieżące zdjęcia
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 06:46, 29 paź 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Sebek....... co ja czytam? Nic dobrego... mam nadzieje ze to nic powaznego i nieodwracalnego.
Z fotkami kicha.... tez musze zrobic kopie...bo wieki nie robilam.
Fotki jak zwykle piekne.
Zurawki mi dopadl grzyb... jak nie urok to sr...a.

Aniu, moje żurawki na domiar złego latem tez chyba grzyba złapaly, bo ba froncie krewetek nie znalazłem, a wyleciały niemal wszystkie, jakieś resztki tylko zostały... Dobrze, że trawy są dzielne i sobie radzą
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 06:43, 29 paź 2014

Do góry
makkasia napisał(a)
Miszczuniu dzisiaj lepiej jarzę Foty jak zwykle świetne, nawet górki widać jakieś macham

Przecież ja góral jestem Tylko niskopienny
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:39, 28 paź 2014

Do góry
Sebek....... co ja czytam? Nic dobrego... mam nadzieje ze to nic powaznego i nieodwracalnego.
Z fotkami kicha.... tez musze zrobic kopie...bo wieki nie robilam.
Fotki jak zwykle piekne.
Zurawki mi dopadl grzyb... jak nie urok to sr...a.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:39, 28 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Podobny po pinterest jest Gapphotos

Zaraz sobie popatrzę
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:18, 28 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
A kiedy było spotkanie? Bo albo ja nie doczytałem (a staram się na bieżąco ) albo było to tajemnicą

Sebciu fotka tylko z okazji wizyty KwiatkaHolandii bo tak to spotkania bez fot. No właśnie kiedy wspołny wypad na giełdę? Chyba jakies ozdoby trzeba kupić?? Albo kolacja w ZC?
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 18:52, 28 paź 2014

Do góry
Aga, wiesz, że jestem fanem Twojego ogrodu i zdjęć mi zawsze mało, ale dziękuję choć za tyle Jest pięknie
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 18:46, 28 paź 2014

Do góry
Na tez Cię wywołam do tablicy, bo podwójnego focha strzelam Pierwszy to za ukrywanie spotkań w ogrodach (jogę jestem w stanie wybaczyć, że fotek nie ma). A drugi foch dlatego, że nie pisałaś nigdy jak wygodny jest Eames Kupiłem sobie go do biurka i nie zamieniłbym na żadne inne krzesło - w wyglądzie jeszcze lepszy Zawsze się do niego uśmiecham Choć nie wiem czy powinienem o tym pisać, bo można to uznać za podstawę wysłania mnie do czubków... A nawet jeśli to Eames i tak jedzie ze mną Pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:37, 28 paź 2014

Do góry
AsiaK_Z napisał(a)

Miłego dnia

Wzajemnie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:36, 28 paź 2014

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Sebek, najlepiej mieć dobrego inromatyka, który umie odzyskać utracone zdjęcia..Ja mam

Natomiast najlepszym wyjściem jest zakup nośnika zewnętrznego np. 2-3 TB, żadne tam hostingi i inne takie. Wgrywasz w dwa,trzy cztery miejsca i masz zabezpieczone zdjęcia.

Mój Drobox (musiałam go zainstalować bo ktoś mi przesłął materiały w tym) zablokował mi działanie całego komputera, odmontowywałam czym prędzej.

Mam kilka nośników, dla pewności i wgrywam zdjęcia na wszystkie każdym razem, tylko co jakiś czas powiększam ich pojemność.

Przypomniałem sobie, że część zdjęć mam na nośniku, ale z ogrodu chyba nic tam nie wgrywałem Ty pracujesz ze zdjęciami cały czas, wiec musisz być zabezpieczona z każdej strony
Moja codzienność - ogród Oli 16:58, 28 paź 2014

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

Leonku, łapię doła jak Sebek . Co powiedzieć na strukturę Twojej gleby na zdjęciu poniżej?! I na ten kancik?! Uwielbiam kanciki (ale niestety nie ma ich u mnie w postaci jakkolwiek mnie zadawalającej).

Proso oddziela warzywne skrzynie od reszty świata? Świetny łagodny naturalny pomysł! Po prostu gicio. Jakie róże rosną przy prosie? Bo to chyba róże, choć wyglądają jak derenie rozłogowe.

Pszczółko warzywnik choć w oddali będzie widoczny z altany dlatego postanowiłam go troszkę ukryć. Przesadziłam róże Chopin bo mi nie konweniowały w innym miejscu a wiosną jeszcze coś im w nogi dołożę
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:45, 28 paź 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Dropboxa mam ale nie używam, chmurę jabłuszka wolę

Ja się cieszę, że wszystkie ważniejsze rzeczy typu prezentacje albo inne dokumenty wysłałem na pocztę, tam są również bezpieczne Jabłuszka nie mam, ale jakbym miał korzystał bym na pewno
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:43, 28 paź 2014

Do góry
Mira napisał(a)

A już myślałam,że to drugi Pinterest

A tu takie rozczarowanie Podobny po pinterest jest Gapphotos
Moja codzienność - ogród Oli 13:23, 28 paź 2014

Do góry
leon60 napisał(a)
Proso (jeszcze nie posadzone) i kawałek nowej rabaty

Leonku, łapię doła jak Sebek . Co powiedzieć na strukturę Twojej gleby na zdjęciu poniżej?! I na ten kancik?! Uwielbiam kanciki (ale niestety nie ma ich u mnie w postaci jakkolwiek mnie zadawalającej).

Proso oddziela warzywne skrzynie od reszty świata? Świetny łagodny naturalny pomysł! Po prostu gicio. Jakie róże rosną przy prosie? Bo to chyba róże, choć wyglądają jak derenie rozłogowe.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies