Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 19:33, 21 paź 2014

Do góry
Czemu u mnie tylko dwie siewki carexów znalazłem? Może plewię za często? Choć jeśli to jest powód to już nie mam się o co martwić, bo teraz siewki z pewnością będą miały mnóstwo czasu by rosnąć Pozdrawiam
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 19:26, 21 paź 2014

Do góry
Załapałem się na seans - i to w pierwszym rzędzie!

Danusiu nie jesteś projekantką... Jesteś ARTYSTKĄ tworzącą ogrody, bo "nie tylko bukszpanowy" to dzieło sztuki I więcej z siebie nie wyduszę tylko idę oglądać zdjęcia jeszcze raz
Ogrodnik Mimo Woli cd 19:20, 21 paź 2014

Do góry
Przybiegłem z fb - nie mogę się doczekać emisji Już sobie wyobrażam te dziesiątki wpisów w Twoim wątku po emisji
Ogród w skali mikro cz.II 18:44, 21 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Kurcze ja też pokazywałem metamorfozę ogrodu... Może stary aż tak nie jestem, ale studia wysysają ze mnie życie... Byle do wiosny... Bo portale pogodowe śnieg w piątek zapowiadają

Noo patrz .. Czyli to tak jakoś leci ,że jesienią wszyscy mamy tendencję do porównań i wspominek .. Wiec jak już Seba pisze ,źe tyszzz to ma , to jednak mogiem mieć nadzieję ,źe to nie starość

Seba.. Ty się tym studiów wyssać nie daj ... To Ty je masz wysysać a nie one Ciebie ... Możemy się kiedyś jakąś grupką wybrać na przykład do Żurka ..na ploteczki i pooglądać ogród pokazowy .. Hmmmmm ????

W piątek śnieg ??.. Noo Ty mnie tu nie sztresuj.. Przeca ja dopiero te moje kopane cisy posadziłam ....echhhh..te moje tempo .. Starej omy dwa dni przed śmiercią
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:34, 21 paź 2014

Do góry
AsiaK_Z napisał(a)

U nas na BHP też było nudno, ale niestety trzeba było mieć zaliczenie To siedzieliśmy i... mieliśmy ciche zajęcia indywidualne czyli gry, gazety, necik, hulaj dusza

U nas te same zajęcia, tylko cicho nie było Bo kto chce słuchać po kilku godzinach języków o uzależnieniach i innych tego typu Ja mam tylko jedno - nazywa się ogrodowisko I wcale nie zamierzam się leczyć
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:31, 21 paź 2014

Do góry
Milka napisał(a)

ujrzałam ten widok w wyobraźni
bhp nuda, ale tylko tu, w budownictwie chyba nie
Ostatnie fotki wyoglądane

Jakbym studiował budownictwo to pewnie ogrodowisku w ogóle bym nie myślał - ba, nie słyszał!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:30, 21 paź 2014

Do góry
Agania napisał(a)
To faktycznie nuda

Na szczęście jednorazowa
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:45, 21 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Ja juz od września 9 świętach myślę
O nartach od niedawna

Macham ze szkolenia BHP, domyśl się jak bardzo jest ciekawe skoro mam czas na forum

U nas na BHP też było nudno, ale niestety trzeba było mieć zaliczenie To siedzieliśmy i... mieliśmy ciche zajęcia indywidualne czyli gry, gazety, necik, hulaj dusza
Ogrodnik Mimo Woli cd 15:22, 21 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Dzisiaj mnie kusilo wykopać werbeny, ale jeszcze zaczekam, może nie zmarzną?

Osobiście nie wykopuję, po co, w razie co są nasiona, błyskawicznie urosną
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:14, 21 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
W informatorze doczytałem, że od 29 stycznia do 11 lutego... Lecę do wątku narciarskiego Na samą myśl napalilem się jak szczerbaty na suchary

ujrzałam ten widok w wyobraźni
bhp nuda, ale tylko tu, w budownictwie chyba nie
Ostatnie fotki wyoglądane
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:43, 21 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Po prostu pięknie - i za każdym razem nie mogę się połapać gdzie są te rabaty - dobrze je fotografujesz, bo za każdym razem coś mnie zaskakuje

Sebciu dzięki ... cenna pochwała,zwłaszcza...że ty kochasz minimalizm i nowoczesność, a u mnie dziki busz z nutką romantyzmu
to dedykuję ci te fotki, magia światła koło imprezowni i miskant cukrowy w roli głównej

MISKANT CUKROWY
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:32, 21 paź 2014

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Tu już o nartach?? Jeszcze o śniegu nawet słychu nie ma Ogród kwitnący, kolorowy czas jeszcze na białe

Ja juz od września 9 świętach myślę
O nartach od niedawna

Macham ze szkolenia BHP, domyśl się jak bardzo jest ciekawe skoro mam czas na forum
Moja "przyziemna" :) pasja 11:14, 21 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Jeżuniu która to ulica? Pewnie sto razy pisałaś... Może wygospodaruję chwilkę by tam dotrzeć i się pozachwycać tymi drzewami

Graniczna, okolice Belga
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 08:21, 21 paź 2014

Do góry
Aniu, teraz każdy kolor cieszy, wiec dziękuję
Doła nie załapuję, bo hmmm - nie mam na to czasu - doba zdecydowanie jest za krótka... Zwłaszcza w weekendy, a ten jeśli będzie przymrozek choćby w piątek będzie już max intensywny Ale chyba lepiej być nieczasowym niż mieć tego czasu za dużo

Pozdrawiam i spadam na zajęcia
Ogród Sylwii od początku cz.II 08:16, 21 paź 2014

Do góry
Sebek - miałam wątpliwości, że za mało .... Ale jak się podświetli altanę to może być ....

Madzia - miałam z tyloma jeszcze drobiazgami zdążyć ... nie zdążę .... cieszę się , że chociaż światło zaistniało

III Spotkanie Ogrodowiska na nartach 07:46, 21 paź 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Proponuję do 19 stycznie (to tylko weekend, wiec Sebek da radę) lub 26 stycznia - 8 lutego 2015 r.(ferie ma podlaskie i warmińsko-mazurskie). Te województwa to nie jest szał narciarzy. Z feriami śląskimi, warszawskimi, małopolską to bez sensu... lepiej od razu umówić się gdzieś w knajpie i dać spokój z nartami.

No fiesz foch normalnie hahahahha a ja ferie już zarezerwowałam w górach i będziemy się uczyć.... a tak poważnie cieszę się że w tym terminie mazowieckie nie ma ferii
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 00:15, 21 paź 2014

Do góry
Sebek jesień mamy fajną dużo kwitnie roślin w ogrodach ja nimi oczy cieszę i na razie doła nie załapuję dzięki temu trochę mnie denerwuje ten deszcz przeganiający mnie z ogrodu, ale i on potrzebny mam nadzieję, że do zimy której strasznie nie lubię wyrobię się ze wszystkim w ogrodzie, a Tobie życzę cały czas powodzenia w nauce trzymaj się zostawiam chociaż czerwonego nie lubisz
III Spotkanie Ogrodowiska na nartach 23:54, 20 paź 2014

Do góry
Ferie to czas gdzie będą sakramenckie tłoki... nawet zebranie się w jakimś punkcie będzie niemożliwe, bo jak dotrzeć na czas jak się stoi w kolejkach. Problem też z noclegiem.
Niestety te dwa miejsca to też kolejki, szczególnie na łatwiejszych trasach.

Proponuję do 19 stycznie (to tylko weekend, wiec Sebek da radę) lub 26 stycznia - 8 lutego 2015 r.(ferie ma podlaskie i warmińsko-mazurskie). Te województwa to nie jest szał narciarzy. Z feriami śląskimi, warszawskimi, małopolską to bez sensu... lepiej od razu umówić się gdzieś w knajpie i dać spokój z nartami.

Z logicznego punktu widzenia najlepiej do 19 stycznia lub 31.01 i 01.02.
Kwiatowy ogródek Monteverde 23:51, 20 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Ruffles Sparkling....cud natury normalnie... Jak dobrze, że jestem konsekwentny w doborze barw do ogrodu i mnie wcale czerwony nie kusi

Sebek ale ona jest 3 kolorowa też nie mam dużo róż czerwonych w ogrodzie, no chyba, że pięknie pachnie
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:44, 20 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
15 lat? No to mamy to samo marzenie, mi nawet by płaska działka wystarczyła I jak Tobie najbardziej designerski dom w okolicy

Czyli jeszcze 15 lat pracy zawodowej i marzenie się spelni?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies