U nas te same zajęcia, tylko cicho nie było Bo kto chce słuchać po kilku godzinach języków o uzależnieniach i innych tego typu Ja mam tylko jedno - nazywa się ogrodowisko I wcale nie zamierzam się leczyć
Sebek no wiesz co ja studiuje budownictwo i wcale na brak czasu nie narzekam... chociaż 2 i 3 rok niemile pod tym względem wspominam, ale nie ma tak źle na Ogrodowisko mam czas.
Jak widzisz ja też mam Tylko za mało... A jeszcze mam w planach sobie dodatkowe zajęcia wymyślić by jeszcze bardziej zapełnić moją dobę... Choć jutro mam dzień wolny, bo właśnie skończyłem zadania z matmy na czwartek robić - dumny jestem z siebie jak paw, że to ogarnąłem
Gospodarka przestrzenna - o ogrodach raczej nie rozmawiamy, ale na prezentacji z urbanistyki ostatnio udało mi się wpleść ciutkę Dodatkowo bardzo interesuję się architekturą i się z panią co wykłada zgadaliśmy podczas prezentacji o Robercie Koniecznym (się okazało, że z nią studiował ), bo jako jeden z przykładów wziąłem dom atrialny Więc piąteczka będzie jak nic Chciałbym... Choć jedną