Małgosia, szykowna czasami jestem, jak jakieś wyjście, tak to wyglądam, zwłaszcza, jak na ogrodzie robię...jak ostatni lumpmiło słyszeć, że ogród się podoba
Widziałam, gęste i zdrowe...część wywaliłam, część na tyci kulki na pniu wycięłam, do reszty nie idzie się w tej chwili dostać, wiosną wywalą, bo hakone, miskanty MLi werbena nie pozwalają póki co
Albostriata dla ciebie....rośnie cały sezon na patelni, nie podlewam już, radzą sobie same, tu mają rok....już są za gęsto...znowu przesadzanie ufff
Bożenko wzajemnie
taki akcencik dla ciebie sumak Tiger Eyes
oj tu jest tyle roślin, że za jakiś czas przesadzanie
hortki, 2 bzy koralowe, liliowce, rozplenica, arundo, miskant Variegatus, Carex Elata, tabuny goździków i liliowców, nie wytrzymają długo w tej ciasnocie, nie wspominam już nawet astrów i turzyc kaktusowych
i nie wiem skąd, róża jakaś rośnie
Irenko piękny słoneczny dzień u ciebie i super kolorki ma sumak, niesamowicie rośnie Ci ta hacone, czy to proso tak ładnie mieni się w promieniach słońca?
Sebciu dzięki ... cenna pochwała,zwłaszcza...że ty kochasz minimalizm i nowoczesność, a u mnie dziki busz z nutką romantyzmu
to dedykuję ci te fotki, magia światła koło imprezowni i miskant cukrowy w roli głównej
Tak, ta niedziela była, jak zaczarowana dałąm fotki przed i po z akcji Imprezownia
nie, to nie proso, nie wiem, co to za trawka mam 2
o tę pytasz? bo wyżej pokazałam hakone z kwiatostanem...
dzięki za pochwały, córcia się ucieszy