Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Typografia ogrodu 20:40, 07 lip 2017

Do góry
Figaro napisał(a)

Dziekuje za odpowiedz Sebastian

Wlasnie ten perfekcjonizm chyba mnie udusi. Znasz detektywa o nazwisku Monk ? Jest w Polsce ten serial ? Gdybym mogla to biedronce na grzbiecie poprawilabym kropki, tak jak on.
Wiec moze zastanowie sie doglebniej czy ogrod jest zabawka dla mnie. Zanim sie calkiem udusze.

Jezeli bede biegac z linijka to sie nie udusze ?

Przejdzie Ci, tylko pytanie kiedy?
Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum 20:37, 07 lip 2017

Do góry
Basilikum napisał(a)
Donnerwolke juz zaczyna

Ale kolor! Piękny!
Na huśtawce miło płynie czas... 20:28, 07 lip 2017

Do góry
Irysy teraz? W konia mnie robisz, czuję to
Coś jeszcze, coś więcej... 20:24, 07 lip 2017

Do góry
A co mi tam - pochwalę się co dziś wymodziłem na balkonie Miały być same trawy, ale dorwać coś większego w dobrej cenie... no nie da się Albo nie umiem szukać? Tylko się zastanawiam dlaczego nie wziąłem limonkowych wilców, a były

Teraz tylko "mięsem" nakarmię miskanty, by nabrały masy - do przyszłej wiosny postoją
Coś jeszcze, coś więcej... 20:06, 07 lip 2017

Do góry
Dziękuję dziewczyny Jedyna zmiana jaką odczułem to jakiś dziwny wewnętrzny niepokój... Od paru miesięcy miałem co wieczór do zrobienia - to projekt, to prezentacja, to kolejne rozdziały pracy, to pytania do obrony - i tak mi mijały miesiące. A teraz nie wiem co zrobić z tak dużą ilością czasu Chociaż wczoraj z emocji nie mogłem również zasnąć i nadrobiłem zaległości serialowe

Pozdrawiam Was serdecznie
Typografia ogrodu 19:16, 07 lip 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Figaro - przy takim ogrodzie widać każdą nierówność i zaburzenie rytmu, każdy krzywo przycięty krzew, każdy chory listek i każdą oznakę zapuszczenia w postaci krzywo odrastającego trawnika czy nawet nierównomiernego nawożenia A jak wiadomo rośliny potrafią rosnąć obok siebie i jedna będzie zdrowiusieńka, a druga zacznie usychać. I jak tu pogodzić dążenie do perfekcjonizmu z nieperfekcyjnym wzrostem roślin?
nawet nie darząc do perfekcjonizmu nie ma tak by nie było roboty
Miłkowo - sezon 2016-2022 18:02, 07 lip 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Przez ostatnie dni co prawda budziłem się w środku nocy z powodu koszmarów (ach ta obrona ), ale chyba nikt nie byłby w stanie mnie wyciągnąć o tej porze do ogrodu... Dla mnie teraz 9 to nadal będzie noc

Jej, aż koszmary z powodu obrony?
Masz labę, do 4 możesz balować, do 12 spać
Na Fb z filmiku sie uśmiałam
Typografia ogrodu 17:53, 07 lip 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Figaro - przy takim ogrodzie widać każdą nierówność i zaburzenie rytmu, każdy krzywo przycięty krzew, każdy chory listek i każdą oznakę zapuszczenia w postaci krzywo odrastającego trawnika czy nawet nierównomiernego nawożenia A jak wiadomo rośliny potrafią rosnąć obok siebie i jedna będzie zdrowiusieńka, a druga zacznie usychać. I jak tu pogodzić dążenie do perfekcjonizmu z nieperfekcyjnym wzrostem roślin?

Dziekuje za odpowiedz Sebastian

Wlasnie ten perfekcjonizm chyba mnie udusi. Znasz detektywa o nazwisku Monk ? Jest w Polsce ten serial ? Gdybym mogla to biedronce na grzbiecie poprawilabym kropki, tak jak on.
Wiec moze zastanowie sie doglebniej czy ogrod jest zabawka dla mnie. Zanim sie calkiem udusze.

Jezeli bede biegac z linijka to sie nie udusze ?
Miłkowo - sezon 2016-2022 17:49, 07 lip 2017

Do góry
Przez ostatnie dni co prawda budziłem się w środku nocy z powodu koszmarów (ach ta obrona ), ale chyba nikt nie byłby w stanie mnie wyciągnąć o tej porze do ogrodu... Dla mnie teraz 9 to nadal będzie noc
Typografia ogrodu 17:47, 07 lip 2017

Do góry
Ogródkowe perypetie:) 15:56, 07 lip 2017

Do góry
Hakone za 60 zł... Nie mam pytań Ja dziś nie wiem jakim cudem nabyłem miskanty po 15 zł - już siedzą w donicach

Bronzita się sieje na potęgę - to fakt Tylko trzy sezony im zajmuje, by stać się pełnoprawną sadzonką
Anna i Ogród 15:20, 07 lip 2017
Do góry
Sebek napisał(a)

Justyna trzeba się pytać na forum - na M. przejechało się już kilka forumowiczek. Ja dzięki temu uniknąłem u nich zamówienia trzcinników...

wiedziałam że kiepsko z nimi...zaryzykowałam świadomie ...nie opłaciło sie ..co potwierdza regułe

Mayla ...bo nazwy nie nalezy ukrywać ..to zwyczajni oszuści ..nic dodać nic ując
Coś jeszcze, coś więcej... 11:01, 07 lip 2017

Do góry
Sebek gratuluję
W Kruklandii 22:06, 06 lip 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Juzinka, ale masz wycyckany ten ogród! Czuć tu perfekcjonizm

Czuć???
A właśnie, że już się wyleczyłam!
Zobacz na bukszpany! Nic nie pocięte Cisy tak samo!

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 22:00, 06 lip 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Ja tylko się podpiszę pod resztą Dodatkowo dodam, że to co kiedyś uznawało się za cenne i dbało się o każdy listek po paru latach wycinasz nawet bez zastanowienia Jak wchodzę w rabaty to tylko wióry lecą - a i tak nie ma gdzie nogi postawić

Coś w tym jest sama zaczynam tak postępować, choć wyrzuty sumienia są..jednak.
Anna i Ogród 21:11, 06 lip 2017

Do góry
eee_taam napisał(a)

mnie tez ciekawia te zakupy

Albamar - wiosna u nich zamawiałam sporobulusa ..wszystkie zyja ...moze nie jakis wypas sadzonki ...ale bez lupy sie obeszło

bo jak zamówiłam wiosna carexy u oszusta Mayla ..to przyszły z "wczorajszego podziału" ...obiecał mi oddac kase .....no i na obiecankach sie skończyło bo to juz nie odbiera telefonów i nie odpisuje na maile ...a połowa sadzonek niestety uschła ...bo nie miała korzeni

juz sobie co rok powtarzam ze z netu tylko u zaufanych ...a jednak znowu mnie pokusiło ...to jest jak jest ...ani kasy ani roslin ...a te co zostały to wyszły gigantycznie drogo.

Justyna trzeba się pytać na forum - na M. przejechało się już kilka forumowiczek. Ja dzięki temu uniknąłem u nich zamówienia trzcinników...
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 21:09, 06 lip 2017

Do góry
Uwielbiam bagażnik wypchany zieleniną
W Kruklandii 21:06, 06 lip 2017

Do góry
Juzinka, ale masz wycyckany ten ogród! Czuć tu perfekcjonizm
Moja "przyziemna" :) pasja 21:03, 06 lip 2017

Do góry
Warzywnik pierwsza klasa Niech zdrowo rośnie - wszystko!
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 20:09, 06 lip 2017

Do góry
Limki pod ścianą szaleją U mnie nawet jeszcze skubane pąków nie pokazały
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies