Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

jolanka 20:03, 07 lip 2017

nawigatorka napisał(a)

Beton: 1:3 cement do żwiru i woda i rzadkie dość musi być jak ciasto na naleśniki Albo kup gotowy beton w woku. Szkoda cały worek cementu marnować. A z kompostem to chyba nie rozumiem?

Asia, to się chyba nazywa hydrotufa Dodaje się do cementu, piachu jeszcze torf, albo suchy mech albo ktoś pisał kompost Myslałam, że u Ciebie też te proporcje były. To jest wtedy takie więcej porowate.
Sebek 20:40, 07 lip 2017

Figaro napisał(a)

Dziekuje za odpowiedz Sebastian

Wlasnie ten perfekcjonizm chyba mnie udusi. Znasz detektywa o nazwisku Monk ? Jest w Polsce ten serial ? Gdybym mogla to biedronce na grzbiecie poprawilabym kropki, tak jak on.
Wiec moze zastanowie sie doglebniej czy ogrod jest zabawka dla mnie. Zanim sie calkiem udusze.

Jezeli bede biegac z linijka to sie nie udusze ?

Przejdzie Ci, tylko pytanie kiedy?
nawigatorka 20:45, 07 lip 2017

Johanka77 napisał(a)

Ja ryczałam jak bóbr...
Dziś to już też mnie śmieszy
kazda udana podróż ma takie smaczki uwierz mi ze tez miałabym co opowiadać

jolanka napisał(a)

Asia, to się chyba nazywa hydrotufa Dodaje się do cementu, piachu jeszcze torf, albo suchy mech albo ktoś pisał kompost Myslałam, że u Ciebie też te proporcje były. To jest wtedy takie więcej porowate.
a wiesz ze nie wiem... to nie u mnie ale chetnie się dowiem

Sebek napisał(a)

Przejdzie Ci, tylko pytanie kiedy?
beata_m 21:09, 07 lip 2017

nawigatorka napisał(a)
serio gdzie to?

o tu tu jak zdjęcia obejrzałam ... no takie widoki to mi się u mnie marzą Podziwiam Asia nieustannie
anna_t 21:24, 07 lip 2017

nawigatorka napisał(a)

odcienie zieleni powalające! obłędnie masz... strasznie bym juz chciała mieć tak zielono!
i powiem Ci że jest tylko jedna mala rzecz która mi u ciebie nie gra...te obrzeża z kostki :/ jakoś krawężniki mi u ciebie najbardziej się podobają
oglądam dalej
nawigatorka 21:33, 07 lip 2017

beata_m napisał(a)

o tu tu jak zdjęcia obejrzałam ... no takie widoki to mi się u mnie marzą Podziwiam Asia nieustannie
buziaki do widoków niełatwa droga ale ile daje satysfakcji i ja mam jeszcze kilka miejsc bez widoków ale czasu tężeją. Poczekam
nawigatorka 21:35, 07 lip 2017

anna_t napisał(a)

odcienie zieleni powalające! obłędnie masz... strasznie bym juz chciała mieć tak zielono!
i powiem Ci że jest tylko jedna mala rzecz która mi u ciebie nie gra...te obrzeża z kostki :/ jakoś krawężniki mi u ciebie najbardziej się podobają
oglądam dalej
wiesz ja to się ciesze ze już betonowych płyt ogrodzeniowych nie mam kostka to jest pikus ona była łatwiejszym rozwiązaniem na frontowej części która ma bardzo duży spadek terenu. Nie ma jej wiele tak na prawdę
A zieleń w odcieniach bardzo lubie. Kolorów innych mi nie trzeba No poza białym i szarym oczywiscie
beata_m 21:43, 07 lip 2017

nawigatorka napisał(a)
buziaki do widoków niełatwa droga ale ile daje satysfakcji i ja mam jeszcze kilka miejsc bez widoków ale czasu tężeją. Poczekam

tak jak piszesz droga nie łatwa ale satysfakcja bezcenna