Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

abiko 11:04, 07 lip 2017

No Sebastian, to gratuluję Jak to Justyna napisałą.. odnajdziesz się z całą pewnością)

Ale zleciało.. dopiero zdawałeś maturę
Figaro 18:02, 07 lip 2017

Weszlam w ferwer gratulacji wiec mysle ze po prostu wypadaloby tez. Wiec gratuluje jeszcze nie wiem czego ale ide poczytac.

Sebek 20:06, 07 lip 2017

Dziękuję dziewczyny Jedyna zmiana jaką odczułem to jakiś dziwny wewnętrzny niepokój... Od paru miesięcy miałem co wieczór do zrobienia - to projekt, to prezentacja, to kolejne rozdziały pracy, to pytania do obrony - i tak mi mijały miesiące. A teraz nie wiem co zrobić z tak dużą ilością czasu Chociaż wczoraj z emocji nie mogłem również zasnąć i nadrobiłem zaległości serialowe

Pozdrawiam Was serdecznie
Sebek 20:24, 07 lip 2017

A co mi tam - pochwalę się co dziś wymodziłem na balkonie Miały być same trawy, ale dorwać coś większego w dobrej cenie... no nie da się Albo nie umiem szukać? Tylko się zastanawiam dlaczego nie wziąłem limonkowych wilców, a były

Teraz tylko "mięsem" nakarmię miskanty, by nabrały masy - do przyszłej wiosny postoją
AsiaK_Z 20:31, 07 lip 2017

To są "te" donice? No wow zawartość jak się rozrośnie będzie miodzio Seba, no specjalnie nie wziąłeś tych wilców. Jak wrócisz po nie to jeszcze coś wyhaczysz
Sebek 21:07, 07 lip 2017

AsiaK_Z napisał(a)
To są "te" donice? No wow zawartość jak się rozrośnie będzie miodzio Seba, no specjalnie nie wziąłeś tych wilców. Jak wrócisz po nie to jeszcze coś wyhaczysz

Właśnie patrzę jak mi trawy powiewają
Nie będę po nie wracać, dosadzę pewnie za miesiąc wrzosy, bo jakoś za nimi zatęskniłem
Basilikum 21:20, 07 lip 2017

donice super ja tez nie rozumiem dlaczego tych wilcow nie wziales
Urszulla 00:33, 08 lip 2017

Ja też nie rozumiem

I nie rozumiem jak można mieć problem z czasem w domu poszedłbyś coś wykopać, coś zakopać, zmienić bieg rabaty.
Sebek 11:27, 08 lip 2017

Wklejam skrót napisany na prośbę Madzenki

Madżenka…. No nie wiem od czego zacząć, więc zacznę od podziękowań Chciałem podziękować sobie, że obroniłem pracę na 5 I na drugim miejscu też sobie - za to, że ją wymyśliłem Ale również Wam za trzymanie kciuków - chyba tylko dzięki wsparciu innych nie dostałem depresji albo innej choroby psychicznej… Jeśli chodzi o ogrodowe sprawy to obsadziłem sobie doniczki na balkonie - teraz powiewają mi trawy za szybą

W Miłkowie prace trwają dzień i noc - dosłownie. Wstać o 4 w nocy i iść plewić? No dasz wiarę?

W różanych rozmaitościach Renaty wiadomo - róż Ci dostatek. Ale jakie Renia ma lilie w trawach!!! Nie wiem na czym one rosną, ale Mickiewicz już raz ten temat poruszył - na brzegu przy ruczaju

Polinka wreszcie chyba wpisuje w społeczno-kulturowe uwarunkowania dobrych relacji sąsiedzkich, bo się nagle na przysiółku trawy ludziom spodobały. No nie dziwota - kto jak kto, ale Poli je potrafi wyeksponować

U Oli leon było cięcie… Niby od niechcenia, niby od igraszki - na szczęście wiem, że Ty też
umiesz ciąć na cyk bum bum to możesz tam wejść - nie załamiesz się przynajmniej

U Kasi Kindzi szaleństwo liliowo-jeżowkowe Na wczorajszy dzień były wielkie plany wejścia w rabaty celem zapełnienia kompostownika - nie wiem czy siem udało wszystko oblecieć, ale sądząc po zdjęciach śmiem domniemywać, że chyba nawet 2 razy

W kolorowej piaskownicy u Justyny za mało deszcz pada i siem skorupa na rabatach robi… Na dodatek splotów nieszczęśliwości jeszcze Anda poleciła jej niemiecką książkę - i to taką co nie jest przetłumaczona!!! Też bym nie czytał

U Kasi Kasji zakwitły jeżówki w trawach - ja się chyba nigdy takich okazów nie doczekam…

U Juzinki rabaty jak zwykle uczesane jak głowa Krychowiaka

Jagoda zalożyła warzywnik Dla dzidzi Efekt jest wooow

Bogdzię kusi ogród zaorać i od nowa założyć, bo niby różaneczniki za duże? Ja nie wiem czy ona myśli, że to 1 kwietnia - Śmigus Dyngus?

U Kasi Bawarki też piękne róże… Ponoc po burzy tak jakby mniej, ale zawsze trzeba widzieć światełko w tunelu - będą nowe

A Ty w ogóle wiesz, że Poznań przywiózł trochę doznań w miniony weekend na Śląsk? U Kapiasa byli, u Gierczusi na kawie No dobra - ja też byłem Tak w ogóle widziałaś nowe oczko w miniogrodzie?

U Małej Mi w ogrodzie tańce, fitnessy swawole - no taka impreza, że ja pie…. pitolę

U Agi Abiko na froncie miało być minimalistycznie, ale wiesz, że my wszyscy na forum mamy tendencje do kokoszenia - będą jeszcze trawki

A skoro mowa o kokoszeniu Kokosia tydzień temu 18 miała. Garden party było - ale wcześniej spacer u Kapiasa z resztą forumowiczów mieli.

U Kasi pod górkę powstał ostatnio warzywnik - jak zwykle wypasiony Coś ostatnio mało ją na forum widać, pewnie się relaksuje w basenie

Kasia_W na Sri Lance - no jaka ona oblegana w tym roku, toż to szok

Ale ogólnie mus się zgodzić z Justyną - forum zwolniło… W bukszpanowym ciszej - to i chyba ciszej u reszty Ale ważne, że podtrzymujemy płomień

Aaaa! Trzymam kciuki! Wiesz za co
Milka 11:38, 08 lip 2017

Fajnie wyszło, ale coś limonkowego wciśnij jeszcze, bo giną te wilce, co to za miskant??
Możesz dać kawałek tojeści rozesłanej lub bluszcz jakowyś jasny.
Skrót u Marzenki czytałam, bomba!!!!