Dziękuję Dzisiaj mieliśmy języki i na angielskim rozumiałem prawie wszystko, ale jak na niemieckim pani zaczęła "sprechać" to mam ochotę się przepisać na poziom początkujący Ponad rok nie miałem styczności z niemieckim i dzisiaj to wyszło... Duuuuzo nadrabiania mnie czeka... Na szczęście jutro wolne Takie studiowanie to ja rozumiem
Uwielbiam to czujne oko Sebka
Gosia a zastrzyk sama sobie pod jakimś miskantem nie mogłaś zaaplikować? Współczuję.... Ja idę w ramach terapii zaraz na jogę....
Jeśli się wybierzesz to daj cynk. Komórkę masz
Dasz radę, przyjdziesz na nauki wiosną! Zrobie fotorelacje
Zrobie check point!! Obiecuje !
Zycie toczy się dalej....
Damy radę, wspólnymi siłami w weekend
Inspiruj sie kochana do woli
Małgosiu to silberfeder (z brzegu związany) oraz w środku grosse fontaine. Związany bo się rozłaził i uniemozliwiał automatowi zamykanie bramy
Na Cięcie lawendy juz za pózno. Poczekaj do wiosny (póznej, nie przedwiosnia). Lawendę tniemy najwczesniej z rożami.
Dobrze wiedzieć, ze ktos ma gorzej, to tak tradycyjnie po staropolsku
Jak sie mam brać do roboty jak ciemno ?
Jak widać 500 to malutko ale w tym roku niemal same tulipany i narcyzy. Krokusow posadzialm chyba tylko 100 ale to się nie liczy. 50 szt hiacyntow z ubieglego roku wykopywanych tez sie nie liczy
Marzenko cudnie z tymi trawkami limonkowymi Sebek niesamowity pedant jest
nieJa dzisiaj znowu na kolanach zostałam w rabacie tym razem ale się nie przyznałam w domu gdzie mnie dopadło Kurcze tyle cebul nie wsadziłam Buziaki
Aga, przepiękne robisz zdjęcia, ale miejsce do ich robienia również jest śliczne Zawsze podziwiam ludzi, którzy z taką lekkością tworzą i podają nam na tacy detale i szczegóły Ja się tego uczę, ale rzadko kiedy mi to wychodzi
To rabata z tego roku, ale rośliny były dość duże Ale i tak wszystko z podziału lub wysiewu Ale chyba 5 raz robiłem tą bylinówkę - na wiosnę znów będzie inaczej
Co za widok, to moje klimaty Podsunąłeś mi pomyśł na jedno miejsce. Tylko co robić, żeby wyszło tak artystycznie? Może jak porośnie to zrobi się samo? Na razie to mam pod linijkę, a chcę tak...
Sebku, basen wspaniała sprawa, zwłaszcza po ogrodowej harówie
Ja z pytaniem Na słynnej wyprzedaży w Wojslawicach kupiłaś trawki - były chyba tam Ice Dance, chyba morrovi Variegata i jeszcze jedne w kolorze jasnej zieleni/ żółte - pamiętasz ich nazwę?
To nie Aurea... I co najgorsze nie pamiętam nazwy tej trawki... Skleroza nie boli, ale konsekwencje juz tak... Chyba Noemi ja też kupiła, musze się dopytać co to za jedna
przyszłam znowu silverki zobaczyć
ale się mocno przebarwiły
a na plecach mają ML?
zdecydowałam się jednak na nie, czekam na przesyłkę, no ale będą tycie