Ale masz ze mnie pożytek To może narysuj jutro te rabatę jak Ty proponujesz a ja się odniosę.
Ale wiesz co, takie zawiązane na kokardki trawki też wyglądają ciekawie nawet zimą
Boszszsze...jakie miałam dzisiaj popołudnie
ale już przybiegam do Ciebie
Jeśli chodzi o tę rabatę przy leżaczku, to w sumie hortensje już masz i to jest wspaniałe nasadzenie. Zastanawiasz się czy żurawki a może jednak hosty? Mnie osobiście najbardziej podobają się rozchodniki w duecie z hortensjami i w towarzystwie trawek.
Ale taka kompozycja też jest ładna
Nie mogę znaleźć inspiracji z rozchodnikami. Muszę poszukać.
I co Ty na to?
Może trudno w to uwierzyć, ale są takie miejsca, takie kościoły i tacy księża, którzy potrafią zachęćić dzieci, zintegrować na wspólnych spotkaniach, poprzez zabawę i prostymi słowami zbliżyć ich do Boga... I wtedy komunia to nie tylko prezenty...
Nie to żebym się chciała jakoś wymądrzać ale ... nie dokońca jest tak źle jak czasami nam się wydaje
Witaj
Projekt nawadniania jest robiony na podstawie tego rysunku z "żółtą" trawą Dlatego zależy mi teraz ostatecznie by zdecydować o umiejscowieniu rabat - trochę jestem tutaj ograniczona kostką, która już jest więc jakichś ogromnych rozbieżności nie będzie najwyżej 20cm w tą czy drugą stronę. Jeśli zamiast wąskiego trawnika zdecyduję się na rabatę to myślę, że Pan nie będzie miał problemu z naniesieniem poprawki. Oczywiście rozumie się, że rabaty to linia kroplująca a trawnik zraszacze
A jeśli chodzi o rabatę przy garażu (w sumie od niej chciałabym zacząć)to tam z tyłu za jałowcami jest, tak jak mówisz, opaska z kostki na ok60cm i tam jest przejście.
Jeśli chodzi o ulubione ogrody to piękny jest ogród Domi i szefowej (ale za wysokie progi), podoba mi sie ogród Sylii i Any_art,elementy Ogrodu pod dębami i oczywiście wiele innych, bardzo spodobało mi się u Przemo jeszcze...