Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:51, 30 maj 2013

Do góry
Rób listę, rób Jak widzisz, czasem wystarczy głośno powiedzieć i ... jest No prawie, na razie postoją jeszcze u mnie - już i tak wiele zniosły, więc u Ciebie będą w raju
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:48, 30 maj 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Za grosik, żeby rosły W sobotę jestem do południa, potem bawię się na weselu

oj to nie da rady. Ja pracuję i będę we Wrocku dopiero wieczorem. Życzę udanej zabawy, przyjadę kiedy indziej. Może do Irenki mi weźmiesz? Dogadamy się
Muszę chyba sporządzić listę chciejstw, może jeszcze coś się znajdzie u którejś zDolnoślązaczki w nadmiarze
Irenka oferowała mi hortensję pnącą
Zimozielony ogród przy białym domu 22:42, 30 maj 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Ten bonsai to moje marzenie!!! Jest boski - jak cały ogród
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:39, 30 maj 2013

Do góry
aga_pe napisał(a)

chętnie, prawdopodobnie w sobotę będę u Marzenki. Karmnik się Jej rozlazł, a ja chętnie przygarnę. Był czas kiedy twierdziłam, że w moim ogrodzie dużo już nie posadzę. Dzień jak dziś spędzony przed kompem oraz stojąc w otwartych drzwiach (bo lało) - ujrzałam wieeeelkie możliwości
Napisz na priv ile za kosodrzewinki

Za grosik, żeby rosły W sobotę jestem do południa, potem bawię się na weselu
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:37, 30 maj 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Aga, mam 3 lub 4 kosodrzewiny na zbyciu (stoją od roku w doniczkach, nawet zimę przeżyły ) Gdybyś była zainteresowana, to... musisz sobie po nie przyjechać

chętnie, prawdopodobnie w sobotę będę u Marzenki. Karmnik się Jej rozlazł, a ja chętnie przygarnę. Był czas kiedy twierdziłam, że w moim ogrodzie dużo już nie posadzę. Dzień jak dziś spędzony przed kompem oraz stojąc w otwartych drzwiach (bo lało) - ujrzałam wieeeelkie możliwości
Napisz na priv ile za kosodrzewinki
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:27, 30 maj 2013

Do góry
noemi napisał(a)

oooo kora drobna po 10 zł .... w casto kupowałam po 26 zł .... musimy się tam wybrać dzięki za namiar

Cóż to musiała być za piękna kora - w takiej cenie Naciągają w tej casto nieziemsko. A jak widzę marne rośliny w cenach trzykrotnie wyższych niż w ogrodniczym ulicę dalej, to się zastanawiam, kto to kupuje?
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:24, 30 maj 2013

Do góry
aga_pe napisał(a)

będę, my chyba dopiero jakoś od 13. mamy być
A co do zakupów w Średzinie to kosodrzewiny mają duże? Bo bym musiała ze 2 dokupić

Aga, mam 3 lub 4 kosodrzewiny na zbyciu (stoją od roku w doniczkach, nawet zimę przeżyły ) Gdybyś była zainteresowana, to... musisz sobie po nie przyjechać
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:22, 30 maj 2013

Do góry
polinka napisał(a)
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3206-ogrodowy-powrot-do-dziecinstwa?page=2
Thuja smaragd co jest za namiotem-18 zł, trochę niższa-16 zł.
Kosodrzewina-20 zł, cis pospolity-10 zł.,wrzosy-3,5 zł.,kora drobna- 10 zł,
To ceny, które pamiętam. Będę u nich za tydzień to zrobię fotki

Byłam u Ciebie i wszystko obejrzałam Teraz cierpliwie czekam na fotki ze szkółki
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:21, 30 maj 2013

Do góry
polinka napisał(a)
Dzisiaj mała relacja z tygodnia w ogrodzie

Przegapiłam tyle zmian i nowych nasadzeń Już robi się piknie I doczytałam, ze wymieniasz sukcesywnie ogołocone thuje - dobry pomysł, bo psują cały efekt tej rabaty. Obrzeże po prostu fantastyczne - Domi z Ogrodu Dominiki ma takie samo, baardzo mi się ono podoba Wrzosy fajnie wyglądają w tych kwadratach - dobrze, że nie posadziłaś naprzemiennie. Żurawek tych bordowych dosadziłabym trochę, albo pozostaje cierpliwie czekać, aż się rozrosną Jak ja lubię geometryczne kształty
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 17:54, 30 maj 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Fajny spacerek po OB I jednak żurawki Oby rosły dobrze, bo ślicznie w tym miejscu wyglądają

No sama nie wiem co mnie z tymi żórawkami znowu podkusiło
Agniesiu masa karpatkowa rzeczywiście pyszna jest!
Buziam
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 15:54, 30 maj 2013

Do góry
Fajny spacerek po OB I jednak żurawki Oby rosły dobrze, bo ślicznie w tym miejscu wyglądają
Ogród do kwadratu 15:52, 30 maj 2013

Do góry
Ale bombowo wyglądają te gabiony!!! Jaki masz pomysł na ich obsadzenie? Jakieś pnącze, czy mini rabatka przed nimi? Pokażesz w całości tego, który jest ścianą wodną? Suuuper
Ogród Magdalenka 15:47, 30 maj 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Madziu, nie nadążam normalnie To co - oramy ogródek Magdalenki i robimy zielnik, zagony z warzywami i kartoflisko? Kulki bukszpanowe może między nimi upchniemy

Myślę że taki ogród mógłby startować w konkursie CHFSH
Ogród Magdalenka 15:42, 30 maj 2013

Do góry
Madziu, nie nadążam normalnie To co - oramy ogródek Magdalenki i robimy zielnik, zagony z warzywami i kartoflisko? Kulki bukszpanowe może między nimi upchniemy
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 13:57, 30 maj 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Aguś, wybierz się na rekonesans - masz bliżej niż my

bliżej, tylko z wolnymi sobotami gorzej. Na dzień dzisiejszy 15. mam wolne
Muszę umówić się jakoś z polinką. Prawdopodobnie w niedzielę się zobaczymy
Ogród Magdalenka 13:17, 30 maj 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Dziewczyny - wszystkie Ogrodniczki-Warzywniczki - jak ja Was podziwiam Wy zbierajcie doświadczenia, a ja będę się kiedyś u Was doszkalać
Buziak weekendowy Madziu

U Ciebie to by można było poszaleć z warzywkami .... w pięknych skrzyniach , wszędzie masz słoneczko miejsca dużo ....

Buziak
Ogród Magdalenka 13:01, 30 maj 2013

Do góry
Dziewczyny - wszystkie Ogrodniczki-Warzywniczki - jak ja Was podziwiam Wy zbierajcie doświadczenia, a ja będę się kiedyś u Was doszkalać
Buziak weekendowy Madziu
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 12:58, 30 maj 2013

Do góry
polinka napisał(a)
Rośliny są zdrowe, dorodne w przyzwoitych cenach i wybór może nie ogromny ale przyzwoity. Na miejscu doradzą, podpowiedzą. Ja tam jestem co dwa tygodnie i zawsze czyms nowym mnie zaskoczą Mam od nich thuje smaragd i cisy.

Polinka plisss obfoć wszystko i popytaj o ceny, bo od nas to jednak trochę daleko. Dzięki
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 12:56, 30 maj 2013

Do góry
aga_pe napisał(a)

Polinka, ja już się tam wybieram od ubiegłego roku i jakoś mi nie po drodze, a podobno warto. Słyszałam, że mają ładne zdrowe rośliny

Aguś, wybierz się na rekonesans - masz bliżej niż my
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 12:55, 30 maj 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Niestety pada...
Aga jak myślisz jutro giełda będzie otwarta? Muszę kupić kwiaty do domu (doniczkowe) bo oprózniłam prostokątne donice po bambusach i wypadaloby je obsadzić.
Kiedy się wybierzemy do polplantu?

No niestety leje u mnie...
Madżen, giełda chyba czynna normalnie, ale na pewno będzie dużo mniej sprzedających niż zazwyczaj. Od 2 tygodni się zbieram i nie mogę się tam wybrać - 6 donic frontowo-tarasowych czeka na obsadzenie. Tylko nie pasi mi, że tam musze wszystko całymi paletkami kupować. Może lepiej na Opolską się wybiorę? Tam są 3 gospodarstwa z takimi tarasowymi i Kwiaton... Poradź coś kochana... Może jutro rankiem wybierzemy się razem na giełdę - Ty kupisz domowe a mi doradzisz z tarasowymi kffiatkami?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies