Rób listę, rób Jak widzisz, czasem wystarczy głośno powiedzieć i ... jest No prawie, na razie postoją jeszcze u mnie - już i tak wiele zniosły, więc u Ciebie będą w raju
oj to nie da rady. Ja pracuję i będę we Wrocku dopiero wieczorem. Życzę udanej zabawy, przyjadę kiedy indziej. Może do Irenki mi weźmiesz? Dogadamy się
Muszę chyba sporządzić listę chciejstw, może jeszcze coś się znajdzie u którejś zDolnoślązaczki w nadmiarze
Irenka oferowała mi hortensję pnącą
chętnie, prawdopodobnie w sobotę będę u Marzenki. Karmnik się Jej rozlazł, a ja chętnie przygarnę. Był czas kiedy twierdziłam, że w moim ogrodzie dużo już nie posadzę. Dzień jak dziś spędzony przed kompem oraz stojąc w otwartych drzwiach (bo lało) - ujrzałam wieeeelkie możliwości
Napisz na priv ile za kosodrzewinki
Cóż to musiała być za piękna kora - w takiej cenie Naciągają w tej casto nieziemsko. A jak widzę marne rośliny w cenach trzykrotnie wyższych niż w ogrodniczym ulicę dalej, to się zastanawiam, kto to kupuje?
Aga, mam 3 lub 4 kosodrzewiny na zbyciu (stoją od roku w doniczkach, nawet zimę przeżyły ) Gdybyś była zainteresowana, to... musisz sobie po nie przyjechać
Przegapiłam tyle zmian i nowych nasadzeń Już robi się piknie I doczytałam, ze wymieniasz sukcesywnie ogołocone thuje - dobry pomysł, bo psują cały efekt tej rabaty. Obrzeże po prostu fantastyczne - Domi z Ogrodu Dominiki ma takie samo, baardzo mi się ono podoba Wrzosy fajnie wyglądają w tych kwadratach - dobrze, że nie posadziłaś naprzemiennie. Żurawek tych bordowych dosadziłabym trochę, albo pozostaje cierpliwie czekać, aż się rozrosną Jak ja lubię geometryczne kształty
Ale bombowo wyglądają te gabiony!!! Jaki masz pomysł na ich obsadzenie? Jakieś pnącze, czy mini rabatka przed nimi? Pokażesz w całości tego, który jest ścianą wodną? Suuuper
Madziu, nie nadążam normalnie To co - oramy ogródek Magdalenki i robimy zielnik, zagony z warzywami i kartoflisko? Kulki bukszpanowe może między nimi upchniemy
Dziewczyny - wszystkie Ogrodniczki-Warzywniczki - jak ja Was podziwiam Wy zbierajcie doświadczenia, a ja będę się kiedyś u Was doszkalać
Buziak weekendowy Madziu
No niestety leje u mnie...
Madżen, giełda chyba czynna normalnie, ale na pewno będzie dużo mniej sprzedających niż zazwyczaj. Od 2 tygodni się zbieram i nie mogę się tam wybrać - 6 donic frontowo-tarasowych czeka na obsadzenie. Tylko nie pasi mi, że tam musze wszystko całymi paletkami kupować. Może lepiej na Opolską się wybiorę? Tam są 3 gospodarstwa z takimi tarasowymi i Kwiaton... Poradź coś kochana... Może jutro rankiem wybierzemy się razem na giełdę - Ty kupisz domowe a mi doradzisz z tarasowymi kffiatkami?