Iwonko, dziękuję za pozdrowienia
Jesień u mnie pewnie piękna, ale gdy wracam do domu, niewiele już widać Po zmianie czasu, zmrok zapada tak strasznie szybko i w ogrodzie już nic, nic nie da się zrobić...
Zdjęcia z dzisiejszego popołudnia
Teraz to już musztarda po obiedzie Ogłoszenie nie aktualne. Od dwóch dni świeci słoneczko i na deszcz się nie zanosi. Słyszałam że Ciocia Gosia ma nadmiar deszczu....
Dziękuję, za miłe słowo.Ja zdjęcia ogrodowe, i kwiatowe praktycznie dopiero w ubiegłym roku zaczęłam robić.
Jakoś wcześniej nic nie robiłam takiego.
Bocianie gniazdo widzę z tarasu, także mam możliwość ciągłego ich obserwowania ich od przylotu do wylotu.Odlatują przeważnie w połowie lub po połowie sierpnia już.I to fajne klekotanie ich w lecie ciągle słyszę.To bardzo miłe móc takim się przyglądać
To prawda,jakoś mi się udało, bo hałasowały i już z daleka je słyszała, szkoda,że tak wysoko,niżej bardziej byłoby ptaki widać.A tak sam klucz.
A zapraszam, ale wartę wystawię przy drzewie
wiosną czeka go kolejne podkrzesanie
nie wiem tylko czy 1 czy 2 gałązki od dołu obetnę
tak by nie stracił korony
Aniu, wiosną będę się rozglądać. Byłoby super, jednak nie ma się co nastawiać, żeby nie być zawiedzionym.
Co do koreanki, czytałam, ze Danusia ich nie poleca, bo chorują, moje są bardzo zdrowe i są pamiątką po rodzicach. Niech sobie długo rosną.
Ok, to dumaj sobie dalej.
Pewnie masz rację, że drogo by wyszły takie trzy stożki .
Jakich wymiarów jest ta planowana rabatka?
edit: To może jednak wrócić do wysokiego punktu typu drzewo? Tylko ten element zimą nie będzie miał liści. Ale zimozielone można dać w niższym piętrze Do wiosny coś wymyślisz, a po drodze muszę zrobić najpierw porządek z dachem garażu, wymienić drzwi i otynkować. Zdążymy więc
Przyszłam się przywitać i obejrzeć twoje zakątki. Pięknie u ciebie. Fotki też ładne robisz, szczególnie zbliżenia trawek. Pozdrawiam. I zdrówka życzę, aby żadna grypa więcej cię nie dopadła.
Paweł, jak cytujesz czyjeś teksty (patrz wyżej, co zacytowałeś), to wykasuj teksty, które nie mają nic wspólnego z twoją wypowiedzią, bo próbowałam powiązać cytat z twoją wypowiedzią i się pogubiłam trochę. Albo nie cytuj, tylko napisz, że odnośnie tego, czy tamtego masz takie zdanie ...
O 6 było -4, niby nie tak dużo, ale efekt brrrrr.... i skrobanie szyb, bo kto pamięta, że już samochód do garażu trzeba chować? A trzeba albo się skrobie... znaczy syn duży skrobie