Dzięki za te słowa pełne optymizmu To w takim razie najprawdopodobniej w sobotę wybieram się po bukszpany! I tego samego dnia muszę wsadzić, tak? I już muszę w konkretne miejsce?!
Dzięki wielkie za informację na priv
My też sami zajmiemy się instalacją tylko właśnie ten projekt jest bardzo ważny bo niestety dla mnie to czarna magia ... ciśnienie wody, zawory, rodzaje zraszaczy... A od kiedy zaczynacie? I ... będziesz użyźniała jakoś ziemię?
Witaj,
Wyczytałam, że jesteś na etapie projektowania rabat i zakładania trawnika. Ja, podobnie jak Ty mam w najbliższych planach wykonanie nawadniania i założenie siatki przeciw kretom. Czy mogłabyś polecić firmę od nawadniania?
Czy możecie mi doradzić? Zastanawiam się czy kupując kule bukszpanowe kopane z grunu trzeba je od razu wsadzać czy mogą trochę poczekać? I czy to nie jest jeszcze za wcześnie?
Witaj Marto
Bardzo ładnie jest u Ciebie Mam pytanie odnośnie tego buka, którego chcesz dosadzić. JAką szeroką masz tą rabatę z ML? Ja mam podobną sytuację u siebie dlatego podpytuję.
Witaj,
Trochę sobie poczytałam Ciekawe dyskusje na temat zakupów prowadzicie. Ważne to dla mnie bo mieszkam niedaleko Łasku. I chciałam Was podpytać czy w Łopatkach temat bukszpanów i róż jest cały czas aktualny?