Grażyna przez 35 lat miałam działkę, ale dopiero jak stałam się wiejską kobietą zaczęłam z bliska obserwować przyrodę.
Ten zagajnik brzozowy również jest moim ulubionym
Te duże drzewa na zdjęciach mają ponad 100 lat, szczególnie stare dęby robią na mnie wrażenie.
Ale wesoło się zrobiło od fruwających latek
Aż mi ich ubyło / nie poleciały do Was /.
Od kur to tylko jajeczka, bez mięsa, bo kurczaki jadam wyłącznie bezimienne, ze sklepu.
Składam spóźnione życzenia wszystkiego naj...
Oj, ta brzózka..jak ona mnie kusi jedna na tą rabatę wystarczy, tak? Mam o czym myśleć, to na pewno Zastanawiam się jeszcze nad żywopłotem, czy umiałabym ogarnąć przestrzeń stworzoną przez układ nachodzących na siebie. Tu jest dość mała rabata, czy potrzebuję w żywopłocie przejścia, jakie się wytworzą przez panele 'przesuwne' czy raczej byłby to efekt wizualny? Ot, kolejna zagwozdka
Dziękuję Ci Ewo bardzo, poświęciłaś dużo czasu aby pochylić się nad moją frontową
Garaż +10 C, to dobra temperatura. Ważne by nie spadała poniżej 4 C. A jak jeszcze ustawisz je na styropianie i przykryjesz kartonami to będzie w sam raz. Ja bym ryzykowała, karpy pierwsze nie są drogie i za wiele ich mieć od razu nie będziesz.