Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:50, 23 wrz 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Pierwsze zajęcia mam z matmy... Czy coś więcej musze dodawać?
Ty mnie nie strasz bo mój Maciek rozszerzenie z matmy wziął, chciał jeszcze chemię ale na tej samej godzinie było bo był jeden chętny na taki zestaw i nie utworzyli grupy więc wylądował jeszcze na geografii...
Jakoś o Ciebie jestem dziwnie spokojna...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:48, 23 wrz 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

DOBRE!!!!! uśmiałam się

Z moich hortensji? No wiem, że Ty masz najpiękniejsze, no ale fiesz!!!

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:47, 23 wrz 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Koloru dolarów nie maja, ale dla mnie są tera piękne

A ja na papierowe bym ich nie zamienił Znaczy się zamieniłbym, gdyby ktoś zaproponował odpowiednią ilość
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:46, 23 wrz 2014

Do góry
JulkAd napisał(a)

Sebuś mózg rozruszaj powoli...na matematyczne tory go ustaw, bo niezbędny Ci on będzie

Świetne zdjęcia robisz

Pierwsze zajęcia mam z matmy... Czy coś więcej musze dodawać?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:45, 23 wrz 2014

Do góry
lew_ogrodowy napisał(a)

Wiem, wiem. Zapierałam się ręcyma i nogyma na początku, a na pierwotnym miejscu zostało mi z 5% roślin.

Dobre i to Ale nie przejmuj się- i tak cały czas będziesz przesadzac
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:44, 23 wrz 2014

Do góry
Nikita napisał(a)
Dawno mnie u ciebie nie było... więc nawet nie próbuje nadrobić zaległości... nie ma szans. Przesyłam więc jesienne pozdrowienia i znikam

Odpozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:39, 23 wrz 2014

Do góry
gierczusia napisał(a)

Oplułam ekran .. Z buta...eee.nie wierzę..jeszcze autostopik istnieje

A cebulki...hmmmmm..a to nie prezenty od przyjaciół z Ogrodowiska ??

Pozdrowonka

No właśnie! Zapomniałem o prezentach! Ale mam skleroze.... Dziękuję
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:17, 23 wrz 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
[

Hortensje stają się coraz to bardziej różowe - przez brzydką pogodę

Koloru dolarów nie maja, ale dla mnie są tera piękne
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:08, 23 wrz 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

W weekend Ale nijak nie łapię o co z tym deficytem chodzi... Mózg muszę włączyć chyba, bo przeszedł w stan uśpienia

Sebuś mózg rozruszaj powoli...na matematyczne tory go ustaw, bo niezbędny Ci on będzie

Świetne zdjęcia robisz
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:51, 23 wrz 2014
Do góry
Sebek napisał(a)

Rośliny to nie dom, da się przenieść Z większym lub mniejszym trudem...

Wiem, wiem. Zapierałam się ręcyma i nogyma na początku, a na pierwotnym miejscu zostało mi z 5% roślin.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:14, 23 wrz 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Ty mi nie mów, bo jak Mama odkryje ile cebulek mam do posadzenia to do Katowic z buta bendem chodzić Jutro musze chociaż zacząć je chować w ziemi

Oplułam ekran .. Z buta...eee.nie wierzę..jeszcze autostopik istnieje

A cebulki...hmmmmm..a to nie prezenty od przyjaciół z Ogrodowiska ??

Pozdrowonka
W kamiennym kręgu od początku 21:57, 23 wrz 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Wykańczanie wnętrz jest.... wykańczające Ale jakże przyjemne

Chyba ostatni raz byłem jak dom miał dostać dach

Dzisiaj o poraku nad nowym domkiem taki zastałam widoczek

W kamiennym kręgu od początku 21:50, 23 wrz 2014

Do góry
GorAna napisał(a)

Magdziu, narazie sen z powiek spędza mi urządzanie domu....o ogrodzie pomyślę zimą, a na wiosnę ruszę do działania

Wykańczanie wnętrz jest.... wykańczające Ale jakże przyjemne

Chyba ostatni raz byłem jak dom miał dostać dach
Mój mały raj na ziemi :) 21:50, 23 wrz 2014

Do góry
Sebek, dziękuję ! czasem nieplanowane też fajnie wychodzi bo to pierwsze na garażu zaplanowałam zanim remont zaczęliśmy i fajny mam widok z okna kuchennego ! taki manewr z odbiciem dużo daje
Mój mały raj na ziemi :) 21:49, 23 wrz 2014

Do góry
anula_wn napisał(a)
Sebek, one się mijają drugie jest duże, a to malutkie. Miały być płytki, ale ileż można czekac ?
kurcze a ja byłam pewna, że mówiłaś iż tak ma być tzn że lustro na schodach ma być
Mój mały raj na ziemi :) 21:46, 23 wrz 2014

Do góry
Wyszło świetnie!
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:45, 23 wrz 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

U mnie ma być zimniej niż u Ciebie, bez minusów I pomyśleć, że w górach mroz i śnieg....
no ja liczę, że jednak minusów nie będzie i miłorząb zdąrzy się przebarwić oraz grujecznik i hortki trochę jeszcze pocieszą...
Mój mały raj na ziemi :) 21:45, 23 wrz 2014

Do góry
Sebek, one się mijają drugie jest duże, a to malutkie. Miały być płytki, ale ileż można czekac ?
Mój mały raj na ziemi :) 21:44, 23 wrz 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

jak miło , ze nie tylko ja zauważyłam cudny kadr taki nie wymuszony, prawda?

Też widziałem Tylko mnie zastanawia czy z drugim lustrem nie odbijają się wzajemnie?
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:43, 23 wrz 2014

Do góry
Malkul - co nie zabije to wzmocni

Aneta, Mira, Pszczółka - mój grujecznik rośnie na pełnej patelni i od upałów stracił wszystkie liście, przypaliło.. liczę, że za jakiś czas przyzwyczai się do słoneczka.. nie mam gdzie przesadzić A teraz nie ma co wąchać... ale w zeszłym roku zapachniało mi ciasteczkami, musi być chyba odpowiednia pogoda, odpowiednie liście .. ale na zapach nie ma co liczyć, za to wiosna te młode listeczki w słoneczku są cudne .. a może to jaki grzyb , a nie słońce ?? Nie martwię sie, za rok będzie znów ładny, a tera i tak już lecą liście z drzew.. jesień. nie ma na to rady.

Agnieszka - fotki nie usuwaj... będzie dydaktycznie Ta trytoma ma właściwy rozmiar.. jest szansa, że moja nowa te będzie taka..

Donia - Sebek ma rację.. o to chodzi. Przypomnij sie potem to ci wyśle nasionka, wrzucisz w grunt wiosna i wyrosną.. w domu sadzonki zimują bez problemów i mozna ukorzeniać z zielnych, wtedy kwitną szybciej niż te z nasion.. Muszę zrobić instrukcję na wątku o werbenie.

Admete - vernonia to u nas wernonia... to nie nasza roślinka wiec i polskiej nazwy nie ma.. tylko spolszczenie. Melduję, że dzięki uprzejmości kolegów forumowych.. mam brakujące sadzonki.. do odbioru w Wojsławicach... kupione u Szmitów Forum czyni cuda, a to dzięki forumkom... takich nigdzie nie ma

Ula - kobiety dzisiejsze to są lepsze nież te w PRL-u.. i bardzo zaradne, przynajmniej tu na forum

Tusiala - na każdej rabacie potrzebuję miejsca A Muminka pokazywałam tyle razy, że chyba wystarczy... ogólnie jak nie chciał raczkować tak raczkuje.. za szybko i za dużo... a główny cel to jak ugryźć psa w nogę.. pół dnia może leźć do psa..

Mirka - jak będzie ciepło to zdążą, jak nie ...to nie.. ale za rok 99% kwitnie U ciebie to chyba i patyk zakwitnie i urośnie Masz rękę do chabazi.

Magdalenka - jak nie ty to kto???? nadrobisz...

Aniu MOnte - włąsnie tę różę u Ciebie widziałam i by mi pasowała kolorem, dlatego sie pytam co więcej możesz o niej napisać.. Mam koleżance zamówić róże przez internet, wiec przy okazji bym się podpięła i na pomarańczową rabatę jakaś różyczkę wcisnęła jeszcze Kolejnego kłujoka Nie wiem co będzie w sklepie, dlatego macam wszystkie pomarańczowe

A teraz robię wyślij... do trzech razy sztuka...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies